Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Obhájce loňského titulu udělil Krajánkům lekci z produktivity

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Obhájce loňského titulu udělil Krajánkům lekci z produktivity

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Obhájce loňského titulu udělil Krajánkům lekci z produktivity

Vytvořeno:30. 9. 2014, 10:27
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím kole se Krajánci střetli v ústeckém derby s Proplastem, v jehož středu startují někdejší hráči Chocně. Kvalita na straně soupeře byla znát od prvních minut a především v proměňování šancí byl soupeř jednoznačně lepší i přes statečný výkon Milana Beneše v brance. I přes zlepšený výkon ve druhé polovině Krajánci nakonec odešli letos poprvé poraženi.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Proplast Ústí nad Orlicí 2:7 (0:4, 2:3)

Už v 52. sekundě utkání uskočil puk Petru Kovářovi a Petr Fikejz nabídnutou příležitostí nepohrdl a otevřel skóre zápasu - 0:1. V 11. minutě uvolnil Petr Šeda Tomáše Zavřela a ten zvýšil už na 0:2. Krajánci se snažili odpovědět, ovšem z tlaku opět inkasovali, když v 15. minutě po přihrávce Bohuslava Řeháka mířil přesně Libor Paclík - 0:3.  Za dalších 23 sekund uzavřel první polovinu utkání po ideální přihrávce Jana Janouška střelou od modré Tomáš Vavřina - 0:4. Do druhé poloviny zápasu vstoupili lépe Krajánci a Olda Čevora snížil pohotově na 1:4. Další osud utkání ovlivnilo dvojnásobné vyloučení Michala Bohatého. Soupeř ve 33. minutě využil dvojnásobnou přesilovou hru, když po přihrávce Lukáše Simona zvyšoval Tomáš Zavřel z otočky se štěstím na 1:5. Rozhodčí pak následně neviděli seknutí Bohouše Řeháka, kterého se dopustil na Milanu Benešovi. Do role mstitele se nominoval Michal Bohatý a seknutí oplatil. Za následné slovní napadení rozhodčího musel na trestnou lavici za trest 2 + 10 minut. I toho dokázal soupeř využít a po další asistenci Lukáše Simona zvýšil Miroslav Váně na 1:6. Krajánci se ovšem i nadále snažili o vstřelení branky. Lukáš Musil a také Lukáš Heřmanský trefili tyč, ale k brance to stále nevedlo. Ve 39. minutě pak uvolnil Miroslav Váně Jana Janouška a ten zvýšil už na 1:7. Až osm sekund před koncem dostal dlouhý pas Michael Resler a po jeho přihrávce upravil Oldřich Čevora stav na konečných 2:7.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2 - Tomáš Zavřel 2, Petr Fikejz, Libor Paclík, Tomáš Vavřina, Miroslav Váně, Jan Janoušek. Asistence: Michael Resler - Lukáš Simon 2, Petr Šeda, Bohuslav Řehák, Jan Janoušek, Miroslav Váně. Vyloučení: 5:4, navíc Michal Bohatý (Krajánci) 10 minut, využití: 0:2. Rozhodčí: Filip Maršík, Josef Halbrštát. Sestava - Krajánci Ústí n/O: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lukáš Musil, Petr Kovář, Karel Mifek, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý, Michal Schlögl, Tomáš Rozlílek, Oldřich Čevora, Vladimír Knap, Michael Resler. Sestava - Proplast Ústí n/O: Martin Preisler - Miroslav Váně, Petr Fikejz, Tomáš Vavřina, František Kašpar, Jiří Trnka, Bohuslav Řehák, Aleš Jansa, Libor Paclík, Lukáš Simon, Tomáš Zavřel, Tomáš Opařil, Petr Šeda, Jan Janoušek.  

Komentáře k tomuto článku