Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Ve 40. minutě byl ještě nerozhodný stav, závěr ale patřil Chocni....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Ve 40. minutě byl ještě nerozhodný stav, závěr ale patřil Chocni....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Ve 40. minutě byl ještě nerozhodný stav, závěr ale patřil Chocni....

Vytvořeno:12. 5. 2015, 9:37
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím duelu se Krajánci utkali s dalším velkým favoritem turnaje, a to se Slavojem Choceň. Před utkáním se omluvili tři hráči, ale Krajánci se favorita nezalekli a od prvních minut poctivě bránili a vyráželi k rychlým brejkům. Tradičně držel mužstvo brankář Jirka Kaplan. Závěr ale Chocni vyšel a ta výsledek otočila ve svůj prospěch.

Krajánci Ústínad Orlicí - IHC Slavoj Choceň 4:8 (1:2, 2:0, 1:3, 0:3)

Krajánci se snažili od prvních minut hrát ze zabezpečené obrany, ale už ve 2. minutě po asistenci Jana Pešky otevřel skóre utkání  Radek Adámek - 0:1. V 6. minutě ale po kombinaci Miloše Černého a Karla Mifka vyrovnal Petr Lustyk na 1:1. Choceň ale odpověděla téměř okamžitě. Michael Resler prohrál vhazování na vlastní polovině s Pavlem Držmíškem a zcela nekrytý Jaromír Vích vrátil Choceňským vedení - 1:2.  Druhá čtvrtina vyšla Krajánkům nejlépe. V 18. minutě vybojoval Petr Černohorský na polovině Chocně puk a Michael Resler lobem překonal Martina Volfa v brance soupeře a vyrovnal na 2:2. Ve 23. minutě dokonal obrat Miloš Černý po rychlém brejku Josefa Crhy - 3:2. Až ve 30. minutě se povedlo Chocni vyrovnat, a to v početní výhodě po asistenci Jana Mimry a střele Milana Fikejze - 3:3. Na konci 33. minuty dokonal obrat Pavel Držmíšek z přihrávky Jaromíra Vícha - 3:4. Krajánci to ale nechtěli zabalit a za dalších 40 sekund opět vybojoval puk Petr Černohorský a po jeho přihrávce vyrovnal Miroslav Resler na 4:4. Čtrnáct sekund před koncem třetí čtvrtiny ale vrátil Chocni vedení Aleš Vích, který zužitkoval přihrávku Pavla Držmíška - 4:5. V závěru se začali Krajánci tlačit do útoku ve snaze o vyrovnání, ale Choceň trestala z rychlých brejků. Ve 39. minutě ujel Aleš Vích a Pavel Držmíšek zvýšil na 4:6. Ve 42. minutě se prosadeil rychlý Pavel Držmíšek a po jeho asistenci mířil přesně Jaromír Vích - 4:7. Tečku za utkáním udělal na konci 43. minuty Radek Adámek po přihrávce Jana Pešky - 4:8.

Fakta - branky: Petr Lustyk, Michael Resler, Miloš Černý, Miroslav Resler - Jaromír Vích 2, Pavel Držmíšek 2, Radek Adámek 2, Aleš Vích, Milan Fikejz. Asistence: Petr Černohorský 2, Josef Crha, Miloš Černý, Karel Mifek - Pavel Držmíšek 3, Jan Peška 2, Aleš Vích, Jaromír Vích, Jan Mimra. Vyloučení: 2:0, využití: 0:1. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Karel Horák (2), Michael Resler, Petr Černohorský (2), Josef Crha, Karel Mifek, Miloš Černý, Petr Lustyk. Sestava - IHC Slavoj Choceň: Martin Volf - Aleš Vích, Filip Luňák, Jaromír Vích, Pavel Držmíšek, Jan Peška, Radek Adámek, Jan Mimra, Milan Fikejz.

Komentáře k tomuto článku