Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Kačeři z Kerhartic notně Krajánky potrápili, ale nakonec přece jenom o dva góly prohráli...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Kačeři z Kerhartic notně Krajánky potrápili, ale nakonec přece jenom o dva góly prohráli...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Kačeři z Kerhartic notně Krajánky potrápili, ale nakonec přece jenom o dva góly prohráli...

Vytvořeno:5. 10. 2015, 11:23
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším zápase museli Krajánci vynaložit hodně sil na nepříjemného soupeře z Kerhartic. Po celý zápas Kačeři vedli, v jednu chvíli dokonce 5:2 a vypadalo to dlouho na první prohru v letošním ročníku. K obratu ale zavelel Oldřich Čevora a do poloviny druhé části bylo vyrovnáno a v závěru pak Krajánci otočili vývoj utkání ve svůj prospěch.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kačeři Kerhartice 7:5 (1:3, 6:2)

Už v 53. sekundě neuhlídali Krajánci Michala Černohouse a po jeho rychlém protiútoku a střele dorážel puk za záda Milana Beneše Richard Vaníček - 0:1. Ve 4. minutě ale uvolnil Jan Drozd Oldřicha Čevoru a ten srovnal stav na 1:1. Kačeři ale klid Krajánkům nedopřáli. Dobře bránili, napadali a vyráželi k rychlým brejkům. V 9. minutě získal puk opět Michal Černohous a po jeho přihrávce vrátil Kačerům vedení Tomáš Fišer - 1:2. Ve 14. minutě bylo ještě hůže. Po individuální akci zvýšil Michal Strnad ml. už na 1:3. Hned po obrátce stran už po 33 sekundách našel po pěkné kombinaci Michal Schlögl Michala Bohatého a ten snížil na 2:3. Za necelou minutu ale uvolnil Martin Motl Michala Strnada ml. a po jeho průniku vedli Kačeři 2:4. Další zaváhání v obraně potrestali Kačeři na začátku 25. minuty, kdy přihrávku Milana Fišera zužitkoval Michal Černohous - 2:5. To začínalo být s Krajánky špatné, ovšem mužstvo prokázalo vnitřní sílu a odhodlaně vstoupilo do obratu v utkání, ke kterému zavelel po přihrávce Miroslava Reslera a následném průniku Oldřich Čevora snížením ve 26. minutě na 3:5. Přesně za další tři minuty přihrál na modrou Michal Schlögl a střela Lubomíra Nespěšného skončila v přesilovce za zády Romana Dočkala v brance Kačerů - 4:5. Za další dvě minuty se změnil Lubomír Nespěšný v nahrávače a po jeho uvolnění Michal Schlögl vyrovnal na 5:5. Obrat dokonal za dalších 8 minut Lukáš Heřmanský, který skóroval po přihrávce Michala Bohatého - 6:5. Výhru pak pečetil 26 sekund před koncem Michael Resler, který po přihrávce Oldřicha Čevory byl dříve u puku než vyjetý brankář Kačerů a upravil tak stav na konečných 7:5.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Michal Bohatý, Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl, Lukáš Heřmanský, Michael Resler - Michal Strnad ml. 2, Richard Vaníček, Tomáš Fišer, Michal Černohous. Asistence: Michal Schlögl 2, Jan Drozd, Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Oldřich Čevora - Michal Černohous 2, Martin Motl, Milan Fišer. Vyloučení: 3:6, využití: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes, Libor Hons. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Michal Schlögl (2), Jan Drozd (2), Miroslav Resler (2), Petr Moravec, Michael Resler, Oldřich Čevora. Sestava - Kačeři Kerhartice: Roman Dočkal - Richard Vaníček (6), Martin Motl, Michal Strnad ml., Petr Eliáš, Rostislav Ondráček¨(2), Milan Fišer, Václav Vaníček, Michal Čech (2), Libor Slavík, Tomáš Fišer (2), Michal Černohous.

Komentáře k tomuto článku