Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Kobře zasadil smrtelnou ránu v tvrdém utkání osm sekund před koncem Oldřich Čevora!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Kobře zasadil smrtelnou ránu v tvrdém utkání osm sekund před koncem Oldřich Čevora!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Kobře zasadil smrtelnou ránu v tvrdém utkání osm sekund před koncem Oldřich Čevora!!

Vytvořeno:9. 5. 2016, 11:17
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Kobra posilnila o některé hráče Litomyšle z ligy a byla od prvních minut Krajánkům velmi nepříjemným soupeřem, když v závěru stáhla tříbrankový náskok Krajánků. Závěr ale Krajánci zvládli a osm sekund před koncem vystřeli tři body ústeckému celku Oldřich Čevora a završil tak svůj hattrick v utkání.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kobra Litomyšl 8:7 (2:0, 1:2, 4:2, 1:3)

Až na začátku 7. minuty se prosadil z přihrávky Michaela Reslera Oldřich Čevora a Krajánci šli doé vedení - 1:0. V 9. minutě pak zvýšil po chybě obrany Kobry Miroslav Resler na 2:0. V 15. minutě udeřila Kobra a po akci Josefa Jirušeho snížil Ondřej Dvořák na 2:1. V 17. minutě bylo ještě hůře. Po přihrávce Ondřeje Dvořáka vyrovnával Roman Skalník na 2:2. Na konci 23. minuty se ale po rychlé akci Karla Horáka prosadil Oldřich Čevora a vrátil Krajánkům vedení - 3:2. Ve 25. minutě si to oba vyměnili a po akci Oldřicha Čevory skóroval Karel Horák na 4:2. Po další minutě bylo sníženo po střele Josefa Jirušeho, který zužitkoval nahrávku Romana Skalníka - 4:3. Odpověď našli Krajánci hned za dalších třicet sekund, kdy přihrávku Petra Černohorského využil Miloš Černý - 5:3. Za další minutu se ale prosadil individuálně Miroslav Lustyk a snížil na 5:4. Ve 28. minutě se individuálně prosadil na druhé straně Oldřich Čevora a bylo to rázem opět o dva góly - 6:4. Ve 34. minutě střílel Miroslav Resler mimo branku, ovšem puk dorazil za záda brankáře Víta Vomočila pohotově Petr Černohorský - 7:4. Zdálo se být rozhodnuto, ale opak byl pravdou. V závěru se přitvrdilo a ve 38. minutě se prosadil individuálně opět Miroslav Lustyk a snížil na 7:5. Kobru to nastartovalo a ve 42. minutě po asistenci Marka Kalivody snížil Martin Fajfr na 7:6. Za další minutu se už Kobra mohla radovat z vyrovnání, když přihrávku Pavla Vostrčila přeměnil ve vyrovnávací gól Josef Jiruše - 7:7. Posledních osm minut bylo hodně nervózních. Několik výpadů ,,přežil" Karel Horák a osm sekund před koncem po pěkné akci právě Karla Horáka si najel na přihrávku Oldřich Čevora a jeho střela skončila za zády Víta Vomočila a Krajánci se mohli radovat z druhé výhry v soutěži - 8:7. Po utkání opět Marek Kalivoda neudržel nervy na uzdě a znovu napadl Karla Horáka, ovšem asi si sám po úderu do mřížky Karla Horáka přivodil zranění.....

Fakta - branky: Oldřich Čevora 3, Karel Horák 2, Petr Černohorský, Miloš Černý, Miroslav Resler - Miroslav Lustyk 2, Josef Jiruše 2, Ondřej Dvořák, Martin Fajfr, Roman Skalník. Asistence: Karel Horák 2, Petr Černohorský, Miroslav Resler, Michael Resler, Oldřich Čevora - Ondřej Dvořák, Josef Jiruše, Roman Skalník, Pavel Vostrčil, Marek Kalivoda. Vyloučení: 1:3. Bez využití. Rozhodčí: Štěpán Švec. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Karel Horák, Tomáš Lesák, Michael Resler, Oldřich Čevora, Pavel Musil, Miroslav Resler (1,5), Miloš Černý, Petr Černohorský. Sestava - Kobra Litomyšl: Vít Vomočil - Ondřej Dvořák (1,5), Miroslav Lustyk, Martin Fajfr, Josef Jiruše (1,5), Roman Skalník, Pavel Vostrčil, Marek Kalivoda (1,5).

Komentáře k tomuto článku