Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Solidní prohra s největším favoritem soutěže Pandou v oslabené sestavě...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Solidní prohra s největším favoritem soutěže Pandou v oslabené sestavě...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Solidní prohra s největším favoritem soutěže Pandou v oslabené sestavě...

Vytvořeno:16. 5. 2015, 17:54
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na utkání s největším favoritem soutěže - dosud neporaženou Pandou Lanškroun - cestovali Krajánci v oslabené sestavě se sedmi hráči plus brankářem. Plných šestnáct minut drželi Krajánci nerozhodný stav, ale v dalších osmi minutách čtyřikrát inkasovali a i přes výborný závěr nakonec prohráli o tři branky, když vynikající výkon podal brankář Jirka Kaplan.

Krajánci Ústí nad Orlicí "B"- Panda team Lanškroun 4:7 (0:0, 0:4, 1:2, 3:1)

Z utkání se omluvil Láďa Doseděl a v den utkání i Míra Resler, a tak museli hrát Krajánci na tři beky a čtyři útočníky. Od prvních minut Krajánci poctivě bránili a nebezpečné pokusy Jirka Kaplan likvidoval. První čtvrtina nakonec skončila bez branek, když se na dostřel dostali několikrát i Krajánci. Až v 16. minutě využil ideální přihrávku Tomáše Fořta Tomáš Markl a otevřel skóre zápasu - 1:0. Dalších sedm minut se Krajánci opět poctivě bránili, ale po kombinaci Dominika Fořta a Tomáše Fořta zvýšil Filip Gremlica na 2:0. Za dalších dvacet sekund se prosadil Patrik Konečný a z jeho přihrávky zvýšil Vít Brejša na 3:0.  Za dalších 61 sekund hrála Panda v početní výhodě a sekundu před koncem čtvrtiny zužitkoval rychlou kombinaci Dominika Fořta a Tomáše Fořta Petr Mík - 4:0 a uzavřel tak první polovinu zápasu. Ve 28. minutě po rychlých přihrávkách Petra Míka a Tomáše Markla přidal pátý gól Jan Nastoupil - 5:0. Ve 30. minutě se prosadil po chybě Michaela Reslera v rozehrávce rychlý Tomáš Fořt a z jeho asistence upravil stav Vít Brejša na 6:0. V dalším průběhu hry se navíc zranil nešťastně Oldřich Čevora a Krajánci dohrávali v šesti hráčích. Ve 33. minutě se ale povedla Krajánkům rychlá kombinace a po přihrávkách Karla Mifka a Tomáše Lesáka snížil pohotově Petr Černohorský na 6:1. Ve 40. minutě pak poslal dlouhý pas Tomáš Lesák na Michaela Reslera, který své sólo zakončil snížením na 6:2. Ve 41. minutě ale Panda odpověděla brankou Patrika Konečného, který byl na konci přihrávek Dominika Fořta a Tomáše Fořta - 7:2. Za dalších 49 sekund ale vyhrál vhazování Michael Resler a Miloš Černý snížil v početní výhodě na 7:3. Ve 46. minutě po rychlém brejku Petra Černohorského upravil stav na konečných 7:4 Tomáš Lesák.

Fakta - branky: Petr Černohorský, Michael Resler, Miloš Černý, Tomáš Lesák - Vít Brejša 2, Tomáš Markl, Filip Gremlica, Petr Mík, Jan Nastoupil, Patrik Konečný. Asistence: Tomáš Lesák 2, Petr Černohorský, Karel Mifek, Michael Resler - Tomáš Fořt 5, Dominik Fořt 3, Petr Mík, Patrik Konečný, Tomáš Markl. Vyloučení: 2:2, využití: 1:1. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí "B": Jiří Kaplan - Oldřich Čevora, Tomáš Lesák, Karel Mifek, Martin Černý, Miloš Černý, Petr Černohorský, Michael Resler (4). Sestava - Panda team Lanškroun: Radek Ehrenberger - Filip Gremlica (2), Petr Mík ml., Tomáš Fořt, Tomáš Pachl, Patrik Konečný, Vít Brejša, Dominik Fořt (2), Jan Nastoupil, Tomáš Markl. 

Komentáře k tomuto článku