Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Ani devět branek nestačilo na vítězství s lanškrounským Heat Techem

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Ani devět branek nestačilo na vítězství s lanškrounským Heat Techem

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Ani devět branek nestačilo na vítězství s lanškrounským Heat Techem

Vytvořeno:18. 5. 2017, 13:02
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Odveta s lanškrounským Heta Techem byla v podobném duchu, jako první zápas. Góly padaly jako na běžícím páse a nakonec jeden gól chyběl Krajánkům k zisku alespoň bodu. Střelecky se dařilo Janu peškovi, který vsítil čtyři branky.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heat Tech Lanškroun 9:10 (3:1, 1:3, 1:2, 4:4)

Už na začátku 2. minuty se prosadil po přihrávce Jana Borucha po zemi Radek Novák a lanškrounský celek šel do vedení - 0:1. V 8. minutě se ale po přihrávce Miroslava Reslera prosadil Vladimír Doha a vyrovnal na 1:1. V 10. minutě pak po pasu Tomáše Lesáka poslal v oslabení Krajánky do vedení Jan Peška - 2:1. Úvodní čtvrtinu pak zakončil po spolupráci s Oldřichem Čevorou Miroslav Resler na 3:1. V 16. minutě ale po přihrávce Filipa Večeře snížil v přesilovce David Babák na 3:2. Když se ve 20. minutě prosadil po přihrávce Tomáše Lesáka podruhé v utkání Jan Peška na 4:2, tak se zdálo, že si snad Krajánci připíší třetí výhru v soutěži. Opak byl pravdou. Ve 23. minutě se prosadil na polovině Krajánků Jan Boruch a po jeho přihrávce snížil Radek Novák na 4:3. Ani ne za minutu pak proměnil asistenci Davida Babáka v další gól Heat techu Filip Večeř a bylo vyrovnáno - 4:4. Ve 30. minutě pak Jan Juřina po spolupráci s Filipem Večeřem poslal svůj celek do vedení - 4:5. Na začátku 32. minuty po akci Martina Hovroky vyrovnal Jan Peška dokončeným hattrickem na 5:5, ale ve 32. minutě uzavřel třetí část brankou Filip Večeř po spolupráci s Janem Boruchem - 5:6. Rozhodnout se tedy mělo v posledním dějství. To začal lépe lanškrounský celek. Ve 39. minutě zvýšil Jan Juřina po akci Filipa Večeře na 5:7 a ve 40. minutě dokončil svůj hattrick v utkání Filip Večeř po spolupráci s Janem Boruchem - 5:8. Zdálo se být rozhodnuté, ale Krajánci to nevzdali. Ve 41. minutě po přihrávce Vladimíra Dohy prostřelil Michala Šparlinka v lanškrounské brance Martin Hovorka a snížil na 6:8. Za dalších 70 sekund si to oba vyměnili a po přihrávce Martina Hovorky mířil přesně Vladimír Doha a upravil stav na 7:8. Ve 43. minutě poslal Tomáš Lesák vpřed Oldřicha Čevoru, který nadvakrát mezi betony Šparlinka vyrovnal na 8:8. Za dalších 35 sekund ale uvolnil Jan Boruch Jana Juřinu, který dokonal svůj hattrick a vrátil svému celku vedení - 8:9.Na konci 47. minuty po asistenci Vladimíra Dohy dostal zázračně puk za záda Šparlinka svým čtvrtým gólem v zápase Jan Peška a bylo opět vyrovnáno - 9:9.  Za dalších 8 sekund po přihrávce Radka Nováka opět Jan Boruch vrátil vedení lanškrounskému celku - 9:10. Závěrečné sekundy se Krajánci pokoušeli vyrovnat při hře bez brankáře, ale marně.

Fakta - branky: Jan Peška 4, Vladimír Doha 2, Miroslav Resler, Oldřich Čevora, Martin Hovorka - Jan Juřina 3, Filip Večeř 3, Radek Novák 2, David Babák, Jan Boruch. Asistence: Tomáš Lesák 3, Vladimír Doha 2, Martin Hovorka 2, Miroslav Resler, Oldřich Čevora - Jan Boruch 5, Filip Večeř 3, David Babák, Radek Novák. Vyloučení:  2:0, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kučera (1,5) - Miroslav Resler, Tomáš Lesák, Michael Resler, Martin Hovorka (1,5), Vladimír Vilímek, Vladimír Doha, Oldřich Čevora, Jan Peška. Sestava - Heat Tech Lanškroun: Michal Šparlinek - Jan Juřina, Petr Mík st., David Babák, Filip Večeř, Jan Boruch, Radek Novák, Matěj Vičar.

Komentáře k tomuto článku