Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Bez větších problémů si Krajánci poradili s neškodnou Vespou, když hattricku dosáhl Michal Schlögl

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Bez větších problémů si Krajánci poradili s neškodnou Vespou, když hattricku dosáhl Michal Schlögl

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Bez větších problémů si Krajánci poradili s neškodnou Vespou, když hattricku dosáhl Michal Schlögl

Vytvořeno:11. 10. 2015, 18:39
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Zatím čtvrtá Vespa zatím pouze jednou prohrála, a tak se čekal vyrovnaný boj. Opak byl ale pravdou. Krajánci i bez několika hráčů základní sestavy neponechali nic náhodě a od prvních minut na hřišti kralovali. Střelecky se dařilo Michalu Schlöglovi, který dosáhl hattricku.

Krajánci Usti nad Orlici - Vespa Ceska Trebova 9:2 (5:0, 4:2)

Už po 79 sekundách hry se prosadil ve třetině Vespy s chutí hrající Karel Mifek a po jeho přihrávce před branku došťouchal puk za záda brankáře Davida Broulíka Michael Resler - 1:0. V 7. minutě po ukázkové spolupráci zužitkoval Michal Schlögl přihrávku Milana Boucníka a zvýšil na 2:0. Krajánci i nadále pokračovali v tlaku a dělovka Michaela Reslera, se tak prudce odrazila od síťky, že jasný gól rozhodčí neviděl. V 8. minutě ale uvolnil Karel Mifek pěkně Tomáše Rozlílka a ten zvýšil už na 3:0. Ve 14. minutě hráli Krajánci oslabení, ale po přihrávce Karla Mifka napřáhl Jan Drozd a jeho dělovka znamenala zvýšení na 4:0.  V 17. minutě naopak v početní výhodě střílel bekhendem Michael Resler, ale jeho střelu dorazil do branky Karel Mifek - 5:0 a uzavřel tak první polovinu zápasu. Do druhé části vstoupili Krajánci laxně a po nedůslednosti v rozehrávce se prosadil Jan Šíma a z jeho přihrávky snížil Marek Břehovský blafákem na 5:1. Ve 29. minutě ale Vespa chybovala na útočné modré, puku se zmocnil Jan Drozd a poslal do brejku Michaela Reslera, který odpověděl zvýšením na 6:1. Ve 33. minutě hráli Krajánci opět oslabení, ovšem byli v držení puku. Karel Mifek uvolnil před brankou Michaela Reslera a ten následně našel najetého Jana Drozda, který se nemýlil a zvýšil na 7:1. Ve 36. minutě se prosadil z přihrávky Lubomíra Nespěšného Michal Schlögl na 8:1 a ve 39. minutě stejný hráč dokončil hattrick v utkání, tentokráte z přihrávky Karla Mifka - 9:1. Vespa ještě za dalších 24 sekund dokázala odpovědět, když od mantinelu přihrával zadovkou Pavel Kulhavý a před brankou osamocený Martin Kolář upravil stav na konečných 9:2.

Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Michael Resler 2, Jan Drozd 2, Karel Mifek, Tomáš Rozlilek - Marek Břehovský, Martin Kolář. Asistence: Karel Mifek 4, Michael Resler 2, Milan Boucník, Jan Drozd, Lubomír Nespěšný - Jan Šíma Pavel Kulhavý. Vyloučení: 2:4, navíc Pavel Musil 10 minut osobni trest, využití: 1:0, v oslabení: 2:0. Rozhodčí: Radim Matoušek, Filip Maršík. Sestava - Krajanci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl (2), Pavel Musil (10), Milan Boucnik (2), Miroslav Resler, Jan Drozd, Tomáš Rozlílek (2), Michael Resler (2), Karel Mifek. Sestava - Vespa Česká Třebová: David Broulík - Marek Břehovský, Martin Šmíd, Bohuslav Roček, Jiří Růžička, Petr Kalousek, Pavel Kulhavý (2), Michal Smola st. (2), Michal Smola ml., Martin Kolář, Jakub Bača, Jan Šíma, Martin Lebeda, Patrik Čeman, Robert Chaloupka.

Komentáře k tomuto článku