Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Krajánci prošustrovali náskok 8:3, aby v závěru nakonec Flyers deklasovali...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Krajánci prošustrovali náskok 8:3, aby v závěru nakonec Flyers deklasovali...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Krajánci prošustrovali náskok 8:3, aby v závěru nakonec Flyers deklasovali...

Vytvořeno:21. 5. 2015, 22:38
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším duelu čekal na Krajánky nepříjemný soupeř z České Třebové. Flyers ale nezachytilo začátek a v polovině prohrávalo 3:8. Krajánci ale nepochopitelně polevili a výsledkem bylo vyrovnání. Závěr ale patřil už jednoznačně Krajánkům, kteří nakonec vysoko vyhráli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebováí 15:9 (3:1, 4:2, 1:2, 7:4)

Krajánci dobře vstoupili do zápasu a po 49 sekundách hry otevřel skóre utkání z přihrávky Michaela Reslera Miroslav Resler - 1:0. Za dalších 52 sekund přihrával Petr Černohorský a opět Miroslav Resler zvýšil na 2:0. Oba hráči si to zopakovali i v 5. minutě a Miroslav Resler z další asistence Petra Černohorského dokončil svůj hattrick na 3:0. To Krajánky ukolébalo a sekundu před koncem první čtvrtiny vybojoval puk Václav Pachl a z jeho přihrávky snížil Lukáš Těšínský na 3:1. Hned v úvodu druhé části po padesáti sekundách hry skóroval z přihrávky Petra Blažka Tomáš Kalina na 3:2. To Krajánky probudilo a ve 14. minutě využil přihrávku Pavla Musila Miloš Černý a odpověděl na 4:2. V 15. minutě pro změnu přihrával Tomáš Lesák a Petr Černohorský zvýšil na 5:2. V 19. minutě po spolupráci s Martinem Černým skóroval podruhé v utkání Miloš Černý na 6:2. Ve 21. minutě snížil brankou Václav Pachl z asistence Jaroslava Žídka na 6:3. Polovinu zápasu zakončil ve 24. minutě Michael Resler, který zužitkoval asistenci Petra Černohorského - 7:3. Na konci 26. minuty se prosadil z asistence Tomáše Lesáka Petr Černohorský a Krajánci už vedli 8:3. Vedení Krajánky ale ukolébalo a soupeř se chopil šance. Ve 27. minutě  z asistence Milana Arnolda snížil Václav Pachl na 8:4 a ve 29. minutě po akci Tomáše Kaliny snížil Petr Blažek na 8:5. Do posledního dějství Krajánci nevstoupili zrovna moc šťastně. Ve 38. minutě dokončil svůj hattrick Václav Pachl z přihrávky Jaroslava Žídka - 8:6. Sedmnáct sekund po vhazování se Václav Pachl prosadil inviduálně a upravil stav už na 8:7. Ve 40. minutě bylo dokonáno. Puku se chopil Milan Arnold a po jeho přihrávce Lukáš Těšínský vyrovnal na 8:8. Ve 42. minutě ale zavelel k odpovědi Miroslav Resler, který po přihrávce Tomáše Lesáka vrátil Krajánkům vedení - 9:8. Ve 43. minutě uvolnil Petr Černohorský Tomáše Lesáka a ten zaokrouhlil stav na 10:8. Krajánci byli při chuti a ve 44. minutě se prosadil Martin Černý a Petr Lustyk skóroval na 11:8. Ve 45. minutě předvedli Krajánci ukázkovou kombinaci a po přihrávce Tomáše Lesáka Petr Černohorský dokončil svůj hattrick na 12:8. Za dalších 16 sekund deklasoval Flyers z přihrávky  Miloše Černého Martin Černý - 13:8. Ve 46. minutě využili Krajánci početní výhodu, když po přihrávce Petra Lustyka skóroval Pavel Musil na 14:8. Ve 47. minutě Tomáš Lesák upadl a puk získal Jakub Hyx a po jeho přihrávce snížil Tomáš Kalina na 14:9. Poslední slovo měli ale Krajánci. Ve 48. minutě po akci Miroslava Reslera upravil stav na konečných 15:8 Petr Černohorský.

Fakta - branky: Miroslav Resler 4, Petr Černohorský 4, Miloš Černý 2, Michael Resler, Tomáš Lesák, Petr Lustyk, Martin Černý, Pavel Musil - Václav Pachl 4, Lukáš Těšínský 2, Tomáš Kalina 2, Petr Blažek. Asistence: Petr Černohorský 4, Tomáš Lesák 4, Martin Černý 2, Michael Resler, Pavel Musil, Miloš Černý, Petr Lustyk, Miroslav Resler - Jaroslav Žídek 2, Milan Arnold 2, Václav Pachl, Petr Blažek, Tomáš Kalina, Jakub Hyx. Vyloučení: 0:1, využití: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Tomáš Lesák, Michael Resler, Petr Černohorský, Pavel Musil, Petr Lustyk, Miloš Černý, Martin Černý. Sestava - Flyers Česká Třebová: Josef Pávek - Jakub Hyx, Václav Pachl (1,5), Petr Blažek, Lukáš Těšínský, Tomáš Kalina, Jaroslav Žídek, Milan Arnold, Roman Mastík. 

Komentáře k tomuto článku