Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Po problémech se sestavou Krajánci nakonec bez větších problémů přehráli Calibru

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Po problémech se sestavou Krajánci nakonec bez větších problémů přehráli Calibru

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Po problémech se sestavou Krajánci nakonec bez větších problémů přehráli Calibru

Vytvořeno:12. 10. 2014, 21:33
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším duelu se Krajánci utkali s českotřebovskou Calibrou. Zápasu předcházely problémy se sestavou a nakonec musel naskočit i v munulém kole ,,sešívaný" Jarda Šeda. Výsledek byl sice nakonec těsný, ovšem Krajánci měli většinou převahu, kterou zúročili pěti góly.

Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí - HC Calibra Česká Třebová 5:3 (3:1, 2:2)

Už na konci 2. minuty vybojoval v rohu puk Michal Papáček a důsledný Jaroslav Vaňous dorazil puk za záda Milana Beneše - 0:1. Z vedoucí branky se českotřebovští hráči mohli radovat pouhých 15 sekund. Vhazování vyhrál v útočné třetině Oldřich Čevora a předložil puk jako na podnose před branku, kde Michael Resler pouze nastavil hůl a bylo vyrovnáno - 1:1. Za dalších 93 sekund se prosadil na levé straně do třetiny Calibry Petr Kovář a po jeho přesné přihrávce poslal Krajánky do vedení Michal Bohatý - 2:1.  Za dalších 73 sekund se prodral do třetiny Caliobry pro změnu Lukáš Musil a i on naservíroval puk přesně na hůl a Michael Resler zvýšil na 3:1. Hned v úvodzu druhé poloviny se u branky prosadil opět dravý Jaroslav Vaňous a snížil na 3:2. Ve 24. minutě přihrával zpoza branky Oldřich Čevora a Lukáš Musil zvýšil opět na rozdíl dvou branek - 4:2. Až ve 34. minutě přihrávala Monika Řepková, ovšem Krajánci nedokázali puk poslat do bezpečí a Karel Melichar snížil na 4:3. Ve 39. minutě pak dal výsledku definitvní podobu velmi dobře hrající Lukáš Musil, který po přihrávce Tomáše Lesáka upravil stav na konečných 5:3.

Fakta - branky: Michael Resler, Lukáš Musil 2, Michal Bohatý - Jaroslav Vaňous 2, Karel Melichar. Asistence: Oldřich Čevora 2, Petr Kovář, Lukáš Musil, Tomáš Lesák - Michal Papáček, Monika Řepková. Rozhodčí: Filip Maršík, Petr Kvasnička. Vyloučení: 0:1, bez využití. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Miroslav Resler, Petr Kovář, Lubomír Nespěšný - Michael Resler, Oldřich Čevora, Jaroslav Šeda - Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Lukáš Musil. Sestava - HC Calibra Česká Třebová: Stanislav Dočkal - Radek Palán, Tomáš Pirkl, Jiří Glac, Karel Melichar, Stanislav Ruda, Michal Papáček, Monika Řepková, Stanislav Kraitl, Jaroslav Vaňous, Ondřej Mistr.

Komentáře k tomuto článku