Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Standa Husák st. zachraňoval závěru zápasu aspoň bod s lanškrounským Gunners

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Standa Husák st. zachraňoval závěru zápasu aspoň bod s lanškrounským Gunners

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Standa Husák st. zachraňoval závěru zápasu aspoň bod s lanškrounským Gunners

Vytvořeno:1. 6. 2011, 23:05   (upraveno 23. 4. 2012, 7:40)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci do zápasu s lanškrounským Gunners nevstoupili příliš šťrastně a velmi dlouho se hledali, než srovnali s protivníkem krok. Po nepřesvědčivém výkonu nakonec skončil zápas asi zaslouženou remízou, kterou Krajánci zachraňovali v přesilovce a navíc při hře bez brankáře. Šťastným střelcem byl Stanislav Husák st. po velmi pěkné kombinaci.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Gunners Lanškroun 6:6 (0:1, 4:2, 0:0, 2:3)

Krajánci nezačali příliš koncentrovaně a po první nedůslednosti otevřel Jan Obst skóre utkání střelou po zemi - 0:1. Soupeř nehrál sice nijak excelentně, ale zato víc bojoval a bruslil. Hned ve 14. minutě uvolnil Tadeáš Resler Jana Juřinu a ten zvýšil na 0:2. Za necelé dvě minuty poslal dlouhou přihrávku zpoza branky Robert Ondráček na Michaela Reslera, ten u červené přiklepl puk na Romana Cahela, který snížil na 1:2. V 18. minutě pak Michael Resler vybojoval u branky Gunners puk, posunul ho na zcela volného Standu Husáka ml. a pro něj už nebyl problém poslat puk do odkryté branky a vyrovnat na 2:2. Za dalších 26 sekund ale zkazil Krajánkům radost Patrik Konečný, který proměnil přesnou nahrávku Jana Obsta v gól a poslal Gunners do vedení - 2:3. Ve 21. minutě překvapil přímo z vhazování jinak výborného Radka Ehrenbergera v brance Gunners střelou Josef Crha a vyrovnal na 3:3. Za necelé dvě minuty pak Stanislav Husák st. uvolnil Roberta Ondráčka a ten poslal Krajánky dokonce do vedení - 4:3. V dalších minutách se předváděli především oba brankáři. Na straně Krajánků výborně zasahoval několikrát Karel Nečas, ale i na druhé straně Radek Ehrenberger předváděl svou kvalitu. Až ve 40. minutě se začaly dít věci. Nejprve nastřelili Krajánci nohy protihráče a své sólo proměnil Patrik Konečný ve vyrovnávací gól - 4:4. Za dalších 19 sekund vybojoval puk Pavel Musil a Michael Resler po zemi vrátil Krajánkům vedení - 5:4. Ve 44. minutě se vracel z trestné lavice Miroslav Resler, získal puk a přesnou střelou do horního rohu vyrovnal na 5:5. Za necelou minutu pak dokonce po spolupráci s Miroslavem Resler poslal Gunners do vedení Jan Obst - 5:6.  V dalších sekundách ale hráč Gunners fauloval a Krajánci po oddechovém čase odvolali brankáře a po nádherné kombinaci Romana Cahela a Roberta Ondráčka mířil přesně z úhlu z první po zemi za záda Radka Ehrenbergera Stanislav Husák st. a vyrovnal na 6:6. Aby toho nebylo málo, tak tři sekundy před koncem zápasu trefil Robert Ondráček tyč. Fakta - branky: Roman Cahel, Stanislav Husák ml., Josef Crha, Robert Ondráček, Michael Resler, Stanislav Husák st. - Patrik Konečný 2, Jan Obst 2, Jan Juřina, Miroslav Resler. Asistence: Michael Resler 2, Stanislav Husák st., Pavel Musil, Robert Ondráček. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun), vyloučení: 4:6. Sestava - Krajánci: Karel Nečas - Tomáš Lesák - Josef Crha, Stanislav Husák st. - Stanislav Husák ml., Robert Ondráček - Roman Cahel, Michael Resler - Pavel Musil. Sestava - Gunners: Radek Ehrenberger - Petr Mík ml., Petr Mík st., Miroslav Resler, Tadeáš Resler, Patrik Konečný, Jan Obst, Tomáš Pachl.

Komentáře k tomuto článku