Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Českotřebovští Veteráni schytali jednadvacet branek, když sedmkrát se trefil Oldřich Čevora!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Českotřebovští Veteráni schytali jednadvacet branek, když sedmkrát se trefil Oldřich Čevora!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Českotřebovští Veteráni schytali jednadvacet branek, když sedmkrát se trefil Oldřich Čevora!

Vytvořeno:18. 10. 2015, 19:14
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Podle předpokladů nebyli Veteráni z České Třebové těžkým soustem pro Krajánky. Ti se rozstříleli hlavně ve druhém poločase, když se trefili patnáctkrát. Nejvíce zatížili konto českotřebovského celku Oldřich Čevora 7x a Michal Bohatý 4x a Michael Resler 4x. Krajánci si tak upevnili vedoucí pozici v první lize.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HW Veterans Česká Třebová 21:1 (6:0, 15:1)

Krajánci vstoupili do zápasu raketově a po přihrávce Oldřicha Čevory otevřel skóre utkání ve 2. minutě Miroslav Resler - 1:0. Stejný hráč se pak prosadili i po přihrávce Tomáše Lesáka, kdy objel i vejetého brankáře a puk zasunul za jeho záda - 2:0. Na začátku 5. minuty uvolnil Michael Resler Oldřicha Čevoru a ten zvýšil už na 3:0. Po této brance se ale kanonáda na dlouhých deset minut zasekla a Veteráni úspěšně bránili a nestárnoucí brankář Stanislav Kalousek své družstvo držel. Až v 15. minutě po spolupráci s Michalem Schlöglem Oldřich Čevora zvýšil na 4:0. Za dalších 33 sekund poslal Petr Moravec do brejku Michaela Reslera, který prostřelil brankáře na 5:0. V 19. minutě si to oba zopakovali a po sólu Petra Moravce a jeho zpětné přihrávce Michael Resler skóroval na 6:0. Hned 17 sekund po zahájení druhé části uvolnil Michael Resler po kombinaci s Oldřicherm Čevorou Petra Moravce a ten do odkryté branky zvýšil na 7:0. Za dalších 44 sekund přihrával po kombinaci s Michaelem Reslerem Petr Moravec a Oldřich Čevora dokončil svůj první hattrick v utkání - 8:0. Za dalších 51 sekund uvolnil Michal Schlögl Michala Bohatého a také on rozvlnil síť za zády Stanislava Kalouska - 9:0. Na začátku 25. minuty zaokrouhlil stav po asistenci Miroslava Reslera na kulatých 10:0 Oldřich Čevora. Ve 26. minutě to byl opět kanonýr Oldřich Čevora, který zužitkoval přihrávku Michaela Reslera na 11:0. Na začátku 27. minuty poslal Michal Schlögl do šance Lukáše Heřmanského a jeho dělovka si také našla cestu do sítě - 12:0. Ve 28. minutě našel Miroslav Resler před brankou Michaela Reslera a jeho ,,hattrickový šourák" doputoval za záda Kalouska - 13:0. Ve 29. minutě nechali Krajánci ujet Milana Pošepného a z jeho přihrávky překonal po zemi Milana Beneše Jiří Zajíček a snížil tak na 13:1. Krajánci našli odpověď už ve 30. minutě po akci Oldřicha Čevory a přesném zakončení Petra Moravce - 14:1. Ve 32. minutě si to oba vyměnili a po asistenci Petra Moravce dokončil Oldřich Čevora svůj druhý hattrick na 15:1. A pořád neměli Krajánci dost. Ve 33. minutě se individuálně prosadil Michal Bohatý na 16:1 a stejný hráč pak za necelou minutu zužitkoval přihrávku Lukáše Heřmanského a také on se mohl radovat z dokončeného hattricku - 17:1.  Za dalších 39 sekund se prosadil posedmé Oldřich Čevora a opět po přihrávce Petra Moravce - 18:1. Ve 39. minutě po závaru před brankou Veteránů přihrával zpoza branky Milan Boucník a Michael Resler zvýšil k tyči na 19:1. V poslední minutě zápasu nejprve zužitkoval přihrávku Tomáše Lesáka Michal Bohatý na kulatých 20:1 a deset sekund před koncem po asistenci Michaela Reslera uzavřel utkání brankou také Milan Boucník na konečných 21:1.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 7, Michal Bohatý 4, Michael Resler 4, Miroslav Resler 2, Petr Moravec 2, Milan Boucník, Lukáš Heřmanský - Jiří Zajíček. Asistence: Petr Moravec 5, Michael Resler 4, Michal Schlögl 3, Miroslav Resler 2, Tomáš Lesák 2, Oldřich Čevora 2, Milan Boucník, Lukáš Heřmanský - Milan Pošepný. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Radek Morkes, Zdeněk Řehák. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Michal Schlögl, Lukáš Heřmanský, Milan Boucník, Mirosloav Resler, Michael Resler, Petr Moravec, Oldřich Čevora. Sestava - HW Veterans Češská Třebová: Stanislav Kalousek - Tomáš Dryml, Josef Halbrštát, Petr Horníček, Vladislav Hýbl, Radim Kolář, Roman Křivohlávek, Karel Maleček, Filip Maršík, Miroslav Pecháček, Milan Pošepný, Jiří Zajíček. 

Komentáře k tomuto článku