Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Krajánci neponechali nic náhodě a CZ Loko vyprovodili stejně jako Vespu devíti góly

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Krajánci neponechali nic náhodě a CZ Loko vyprovodili stejně jako Vespu devíti góly

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Krajánci neponechali nic náhodě a CZ Loko vyprovodili stejně jako Vespu devíti góly

Vytvořeno:21. 10. 2012, 21:03
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání se Krajánci utkali s druhým celkem soutěže, jehož ovšem trápila marodka, a tak to bylo pro Krajánky opět jednoduché a CZ Loko si odvezlo vysokou porážku 1:9!!

Krajánci Ústí nad Orlicí - CZ Loko Česká Třebová 9:1 (6:1)

První pětiminutovka proběhla v klidu a bez šancí a v 7. minutě uvolnil Michal Schlögl Michaela Reslera a jeho střela mezi kruhy skončila po zemi mezi betony brankáře Šovčíka v síti - 1:0. Na čátku 9. minuty našel Mivchal Bohatý Tomáše Lesáka a ten se nemýlil - 2:0. Ve 13. minutě tečoval střelu Dušana Schlögla od modré za záda brankáře Michael Resler a Krajánci vedli už 3:0. Za dalších 50 sekund zakončil akci Michala Schlögla Tomáš Lesák na 4:0. Na začátku 15. minuty poslal do brejku Milan Hejč st. Pavla Šimka a ten překvapil po zemi z úhlu Milana Beneše - 4:1. Krajánci ale našli brzy odpověď. V 16. minutě po asistenci Lubomíra Nespěšného zvyšoval Michal Bohatý na 5:1.  V 19. minutě se prosadil po přihrávce Josefy Crhy poprvé v utkání Lukáš Heřmanský na 6:1 a oba si svou spolupráci i zakončení zopakovali také ve 26. minutě - 7:1. Ve 29. minutě opět přihrával Josef Crha a Lukáš Heřmanský dokončil svůj hattrick na 8:1. Třicet sekund před koncem přihrál před branku Michael Resler  Pavlovi Musilovi a ten zakončil zápas na konečných 9:1.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 3, Michael Resler 2, Tomáš Lesák 2, Michal Bohatý, Pavel Musil - Pavel Šimek. Asistence: Josef Crha 3, Michal Schlögl 2, Michal Bohytý, Lubomír Nespěšný, Michael Resler. Vyloučení: 3:4 (Tomáš Lesák, Lukáš Heřmanský, Dušan Schlögl - Tomáš Vašátko, Pavel Šimek, Ondřej Haňák). Rozhodčí: Maršík, Kříž. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Dušan Schlögl - Michael Resler, Pavel Musil, Michal Schlögl - Lubomír Nespěšný - Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Josef Crha. Sestava - HC Loko: Šovčík - Pavel Šimek, Adolf Vostřák, Tomáš Vašátko, Radim Špatenka, Tomáš Slezák, Jan Šimek, Martin Fajfr, Ondřej Haňák, Milan Hejč st.

Komentáře k tomuto článku