Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Krajánci vedli nad Kapry už 4:1, aby soupeř zápas zcela otočil. V závěru ale Krajánci zachránili bod v power play..

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Krajánci vedli nad Kapry už 4:1, aby soupeř zápas zcela otočil. V závěru ale Krajánci zachránili bod v power play..

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Krajánci vedli nad Kapry už 4:1, aby soupeř zápas zcela otočil. V závěru ale Krajánci zachránili bod v power play..

Vytvořeno:23. 5. 2015, 18:39   (upraveno 24. 5. 2015, 15:24)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dlouhoňovičtí Kapři měli na svém kontě před tímto utkání stejně jako Krajánci dva body. Vítěz si mohl s velkou jistotou zajistit druhou ligu. Krajánci přes úvodní inkasovaný gól ale dokázali vytvořit vedení až 4:1, o které ale postupně přišli. V závěru po velké chybě Tomáše Lesáka i prohrávali a bod zachraňovali při hře bez brankáře dvanáct sekund před koncem zápasu.

Krajánci Ústí nad Orlicí "B" - Kapři Dlouhoňovice 5:5 (4:1, 0:2, 0:1, 1:1)

Už na začátku druhé minuty Kapři vybojovali na vlastní polovině puk, Miroslav Musil ho poslal o mantinel na najetého Tomáše Plundru a ten otevřel skóre utkání - 0:1.  V následující minutě ale po přihrávce Pavla Musila srovnal stav Miloš Černý - 1:1. Přesně za tři minuty po přihrávce Miroslava Reslera poslal Krajánky do vedení Martin Černý - 2:1. Za dalších 25 sekund našel před brankou Michael Resler Petra Černohorského a ten přidal další branku na 3:1. Dvanáct sekund před koncem první čtvrtiny pak z přihrávky Martina Černého přidal další branku Miloš Černý - 4:1.  Vedení ale Krajánky ukolébalo a ve 20. minutě  po akci Miroslava Keprty snížil Tomáš Plundra na 4:2. Krajánci začali chybovat a ve 23. minutě po asistenci Miroslava Keprty upravil stav na 4:3 Jakub Doleček. Za necelých deset minut pak dokončil hattrick po pasu Marka Keprty Tomáš Plundra a srovnal stav na 4:4. V posledním dějství si oba celky dávaly pozor, aby nechybovaly, ovšem více ze hry měli draví Kapři. Ve 42. minutě ztratil u poloviny puk Tomáš Lesák a svou nabídnutou šanci zužitkoval Jakub Doleček - 4:5. Krajánci se v posledních sekundách snažili o vyrovnání. Odvolali brankáře, ovšem soupeř získal puk, ale opuštěnou branku netrefil. Do konce utkání zbývalo dvanáct sekund. Na vhazování šel pavel Musil, vyhrál ho dozadu na Miroslava Reslera a jeho střelu po zemi tečoval mezi betony brankáře Patrika Keprty Michael Resler a vyrovnal tak na konečných 5:5.

Fakta - branky: Miloš Černý 2, Martin Černý, Petr Černohorský, Michael Resler - Tomáš Plundra 3, Jakub Doleček 2. Asistence: Miroslav Resler 2, Pavel Musil, Michael Resler, Martin Černý - Miroslav Keprta 2, Miroslav Musil, Marek Keprta. Vyloučení: 0:2, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Tomáš Lesák, Michael Resler, Petr Černohorský, Pavel Musil, Karel Mifek, Miloš Černý, Martin Černý, Petr Lustyk. Sestava - Kapři Dlouhoňovice: Patrik Keprta - Tomáš Plundra, Miroslav Keprta, David Krkavec, Miroslav Musil, Jakub Doleček, Marek Keprta (2), Jan Morávek (2), Pavel Šourek. 

Komentáře k tomuto článku