Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 V posledním duelu nedali Žamberští Stilmat kanci Krajánkům šanci...........

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 V posledním duelu nedali Žamberští Stilmat kanci Krajánkům šanci...........

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 V posledním duelu nedali Žamberští Stilmat kanci Krajánkům šanci...........

Vytvořeno:4. 6. 2012, 12:59
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Bez Lukáše Musila v sedmi lidech sehráli Krajánci poslední zápas 1. ligy. Žamberské mužstvo bylo po všech směrech lepší a zaslouženě zvítězilo. Krajánci dojeli na neproměňování šancí, ovšem Žamberk si jich stejně vytvořil mnohem více a hráči mohou děkovat svým brankářům, že skóre nebylo vyšší. Poprvé se po zranění objevil na 12 minut v brance i Karel Nečas.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Žamberští Stilmat kanci 3:11 (0:2, 0:3, 2:3, 1:3)

Už na začátku 2. minuty překonal Milana Beneše v brance David Brožek - 0:1. Krajánci se sice také párkrát osmělili, ovšem René Toman byl neprůstřelný. Ve 12. minutě pak uzavřel úvodní čtvrtinu Kryštof Chmelan - 0:2. Ve druhé části se obraz hry nezměnil. Žamberk byl více na puku a na konci 14. minuty zvýšil Martin Brožek na 0:3. V 16. minutě se k němu přidal i David Kubíček a Žamberk vedl už 0:4. Stejný hráč pak ve 23. minutě uzavřel polovinu zápasu na 0:5. Až ve 3. dějství se dostali ke slovu i Krajánci. Petr Šána vybojoval ve 29. minutě puk a poslal do brejku Jana Pešku, který snížil na 1:5. Na začátku 31. minuty odpověděl Žamberk střelou Miroslava Reslera, který překonal Karla Nečase a zvýšil na 1:6. Ve 33. minutě se stejný kousek povedl Petru Nosálovi a Žamberk vedl už 1:7. Za dalších 34. sekund zvýšil Miroslav Resler na 1:8, ale poslední slobvo měli Krajánci, když se po samostatné akci prosadil Petr Šána a snížil na 2:8. Ve 40. minutě dovršil hattrick David Kubíček na 2:9, ale za necelou minutu po asistenci Tomáše Lesáka snížil pěknou střelou Michal Bohatý na 3:9. Závěr ale patřil Žamberku a ve 45. minutě zaokrouhlil stav na 3:10 David Brožek a ve 47. minutě na 3:1 zakončil utkání Tomáš Brožek na konečných 3:11.

Branky - Krajánci: Jan Peška, Petr Šána, Michal Bohatý.

Asistence - Krajánci: Petr Šána, Tomáš Lesák.

Sestava - Krajánci: Milan Beneš (3. čtvrtinu Karel Nečas) - Pavel Musil, Josef Crha, Tomáš Lesák, Jan Peška, Petr Šána, Michael Resler, Michal Bohatý.

Komentáře k tomuto článku