Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Čtvrtý celek tabulky Qanto Bystřec si odvezl z České Třebové od Krajánků tucet branek

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Čtvrtý celek tabulky Qanto Bystřec si odvezl z České Třebové od Krajánků tucet branek

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Čtvrtý celek tabulky Qanto Bystřec si odvezl z České Třebové od Krajánků tucet branek

Vytvořeno:25. 10. 2015, 11:53   (upraveno 25. 10. 2015, 19:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Zatím čtvrté Qanto Bystřec nevstoupilo do zápasu šťastně a už v jedenácté sekundě inkasovalo z hole Lukáše Heřmanského a do 12. minuty prohrávalo už 6:0. Pak Krajánci zvolnili a zápas se dohrál v poklidném tempu, když i Bystřec pětkrát skóroval. Na straně Krajánků se blýskl hattrickem Lukáš Heřmanský.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Qanto Bystřec 12:5 (6:1, 6:4)

Už v 11. sekundě si Lukáš Heřmanský narazil na polovině hřiště puk s Michalem Schlöglem a své sólo zakončil rychlou brankou - 1:0.  Ani druhá ,,lajna" se nenechala zahanbit a po ťukesu Jana Drozda a Tomáše Rozlílka už do prázdné branky zakončoval akci Michael Resler - 2:0. V 5. minutě si to všichni zopakovali a po akci Michaela Reslera a přihrávce Tomáše Rozlíka Jan Drozd zvýšil už na 3:0. Druhému útoku, ve kterém poprvé nastoupil Jan Drozd (místo obránce mu zabral Milan Boucník), se dařilo a v 6. minutě přistrčil puk Michael Resler na Tomáše Rozlílka a ten zvýšil už na 4:0. V 11. minutě zužitkoval střelou z voleje Lukáš Heřmanský přesnou nahrávku Michala Schlögla a bylo to už 5:0. Ve 12. minutě se pustili do útočení oba beci druhé lajny a po průniku Milana Boucníka zakončil akci brankou Miroslav Resler - 6:0. Na konci 17. minuty stačilo malé zaváhání v obraně a Bystřec toho hned využil a po asistenci Karla Výprachtického dorazil puk za záda Milana Beneše Libor Mach - 6:1.  Krajánci vypadli po svém šestém góle na 15 minut z konceptu a ve druhém poločase toho Bystřec opět využil. Na začátku 26. minuty ujel Karel Šilar a z jeho přihrávky snížil Jiří Plhák ml. na 6:2. Až pak se Krajánci probudili a ve 27. minutě poslal Jan Drozd na zteč Míru Reslera, který se neuvěřitelně proháčkoval až před brankáře Libora Hrdinu a skóroval na 7:2. Ve 28. minutě si Milan Boucník u branky narazil puk s Michaelem Reslerem a střelou od horní tyče do branky upravil stav na 8:2. Ve 32. minutě po přihrávce Luboše Nespěšného dokončil hattrick Lukáš Heřmanský na 9:2. Na začátku 33. minuty se opět prosadili hráči Qanta. Po akci Josefa Hrdiny snížil Libor Mach svým druhým gólem v utkání n 9:3. Ve 34. minutě vyhrál v přesilovce vhazování Michael Resler na Milana Boucníka, který chtěl nahrávku vrátit před branku, ale puk se odrazil od brankáře Libora Hrdiny za jeho záda, a tak se mohli Krajánci radovat z desátého gólu a Milan Boucník - 10:3. Za dalších 22 sekund po pěkné akci Milana Boucníka zvýšil Jan Drozd na 11:3. Ve 35. minutě pak Qanto využilo přesilovku Jiřím Hrdinou po asistenci Jiřího Matějky na 11:4. Ve 38. minutě se po přihrávce Tomáše Lesáka vydal k dlouhému sólu Lubomír Nespěšný a své nádherné sólo zakončil brankou na 12:4. Ve 39. minutě se ale ještě jednou prosadili hráči Qanta. Po přihrávce Jiřího Plháka ml. upravil skóre do konečné podoby Jakub Hrdina - 12:5.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 3, Milan Boucník 2, Jan Drozd 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler, Tomáš Rozlílek, Lubomír Nespěšný - Libor Mach 2, Jiří Plhák ml., Jiří Hrdina, Jakub Hrdina. Asistence: Michael Resler 3, Tomáš Rozlílek 2, Michal Schlögl 2, Milan Boucník 2, Jan Drozd, Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný - Karel Výprachtický, Karel Šilar, Josef Hrdina, Jiří Matějka, Jiří Plhák ml. Vyloučení: 1:3, využití: 1:1. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl, Lukáš Heřmanský, Karel Mifek, Milan Boucník, Miroslav Resler, Jan Drozd, Michael Resler (2), Tomáš Rozlílek. Sestava - Qanto Bystřec: Libor Hrdina - Jan Hrdina, Jakub Hrdina (2), Josef Hrdina (2), Jiří Hrdina (2), Václav Mlynář, Karel Šilar, Libor Mach, Jiří Matějka, Jiří Plhák ml., Karel Výprachtický. 

Komentáře k tomuto článku