Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 I v odvetě Svitap na Kapry z Dlouhoňovic nestačil

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 I v odvetě Svitap na Kapry z Dlouhoňovic nestačil

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 I v odvetě Svitap na Kapry z Dlouhoňovic nestačil

Vytvořeno:1. 6. 2014, 13:54   (upraveno 24. 8. 2014, 21:08)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V podstatě v utkání o postup ve značně polepené sestavě neměl Svitap šanci na úspěch. Po páteční výborné hře proti lanškrounským Čertům Svitap nezopakoval výkon a po zásluze odešel vysoko poražen, což znamená, že přišel o šanci na postup do 1. ligy.

Svitap-Krajánci - Kapři Dlouhoňovice 3:9 (1:3, 0:3, 1:2, 1:1)

Už v 5. minutě se prosadil David Hrčka a prudkou střelou otevřel skóre utkání - 0:1. V 9. minutě sice Marek Diviš vyrovnal na 1:1, ale to bylo na dlouhou dobu od Svitapu vše. Kapři začali využívat každé chyby Svitapu a už v 10. minutě vrátil dlouhoňovickému týmu vedení Jan Morávek - 1:2. Úvodní čtvrtinu pak zakončil v 11. minutě stejný hráč na 1:3. Druhá část pak patřila pouze Kaprům a na začátku 18. minuty zvýšil Jakub Doleček na 1:4. V 19. minutě se pak trefil David Hrčka na 1:5 a první polovinu utkání zakončil ve 20. minutě Marek Keprta na 1:6.  Třetí čtvrtinu pak zahájil ve 28. minutě brankou Tomáš Plundra na 1:7 a ve 31. minutě dokončil svůj hattrick David Hrčka na 1:8. Ve 34. minutě pak po dlouhém sólu Miroslava Reslera bylo sníženo na 2:8. Poslední dějství zahájili první opět Kapři a ve 39. minutě zvýšil David Krkavec na 2:9. Poslední slovo měl ve 42. minutě Martin Diviš, který upravil stav na konečných 3:9.

Fakta - branky: Marek Diviš, Miroslav Resler, Martin Diviš - David Hrčka 3,Jan Morávek 2,  Tomáš Plundra, David Krkavec, Jakub Doleček, Marerk Keprta. Asistence: Miroslav Resler, Michael Resler - Tomáš Plundra 3, Jan Morávek 2, Jakub Doleček 2, Marek Keprta. Rozhodčí: Jiří Černý. Vyloučení: Marek Diviš (Svitap) na 10 minut osobní trest. Sestava - Svitap: Milan Beneš - Michael Resler, Miroslav Resler, Marek Diviš, Martin Diviš, Pavel Musil, Přemysl Rubeš, Petr Lustyk, Michal Bohatý. Sestava - Kapři: Patrik Keprta - Tomáš Plundra, Miroslav Keprta, David Hrčka, David Krkavec, Jakub Doleček, Marek Keprta, Jan Morávek.

Komentáře k tomuto článku