Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Krajánci bez ztráty bodu vyhráli skupinu a postupují do 2. ligy, Rychlé šípy si odvezly třináct kusů, když čtyřikrát se trefil Petr Moravec a hattricku dosáhl Oldřich Čevora!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Krajánci bez ztráty bodu vyhráli skupinu a postupují do 2. ligy, Rychlé šípy si odvezly třináct kusů, když čtyřikrát se trefil Petr Moravec a hattricku dosáhl Oldřich Čevora!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Krajánci bez ztráty bodu vyhráli skupinu a postupují do 2. ligy, Rychlé šípy si odvezly třináct kusů, když čtyřikrát se trefil Petr Moravec a hattricku dosáhl Oldřich Čevora!!

Vytvořeno:23. 5. 2018, 13:12   (upraveno 23. 5. 2018, 13:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Poslední duel sloučené 3. a 4. ligy Krajánci zvládli a snaživému soupeři Rychlým šípům z Lanškrouna nasázel třináct branek. Bez ztráty bodu tak postoupil do druhé nejvyšší soutěže, kde na něj čekají soupeři Hello Kitty Letohrad, IHC Žamberk a s největší pravděpodobností také Heat Tech Lanškroun.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Rychlé šípy Lanškroun 13:3 (3:0, 7:1, 0:1, 3:1)

Poslední soupeř Krajánků byol houževnatý a měl několik dobrých mladíků. Krajánci se prosadili až v 7. minutě, kdy po asistenci Jiřího Lunky otevřel skóre utkání Miroslav Resler - 1:0. V 11. minutě pak uvolnil Vladimír Doha Jiřího Lunku a ani ten nezaváhal - 2:0. V závěru první části pak poslal Petr Moravec do šance nestárnoucího Pavla Musila a ten zakončil první čtvrtinu na 3:0. V 15. minutě se pak po spolupráci s Vladimírem Dohou prosadil podruhé Miroslav Resler a zvýšil na 4:0. V 18. minutě uvolnil Oldřich Čevora Petra Moravce a on zvýšil na 5:0. V 19. minutě vybojoval na červené čáře puk Michael Resler, poslal ho na Jiřího Lunku a ten skóroval na 6:0. Ve 20. minutě po asistenci Pavla Musila mířil přesně Petr Moravec na 7:0. Za pár sekund se pak prosasdil Jiří Hrdina a po jeho přihrávce snížil Mikuláš Karlík na 7:1. Ani ne za minutu po přihrávce Miroslava Reslera odpověděl Oldřich Čevora na 8:1 a stejný hráč pak o dvě minuty  později po spolupráci s Petrem Moravce zvýšil na 9:1. Ve 24. minutě dokonal hattrick Petr Moravec, právě po vzorné spolupráci s Oldřichem Čevorou a zaokrouhlil stav na 10:1. Ve 33. minutě udeřili i lanškrounští in-line hokejisté. Po přihrávce Jiřího Hrdiny snížil Martin Karlík na 10:2. Ve 42. minutě hráli Krajánci oslabeni, ale po kombinaci Michaela Reslera a Jiřího Lunky v početní nevýhodě skóroval Vladimír Doha na 11:2. Rychlé šípy ale přece jenom přesilovku čtyři sekundy před jejím vypršením využili, když přihrávku Martina Maršíka využil v branku Jakub Novák - 11:3. Ve 45. minutě po akci Pavla Musila odpověděl Petr Moravec svým čtvrtým gólem na 12:3 a poslední slovo měl ve 47. minutě Oldřich Čevora, který po asistenci Vladimíra Dohy dokonal hattrick v utkání a upravil tak stav na konečných 13:3.

Fakta - branky: Petr Moravec 4, Oldřich Čevora 3, Miroslav Resler 2, Jiří Lunka 2, Pavel Musil, Vladimír Doha - Martin Karlík, Jakub Novák, Mikuláš Karlík. Asistence: Vladimír Doha 3, Oldřich Čevora 2, Jiří Lunka 2, Petr Moravec 2, Pavel Musil 2, Michael Resler 2, Miroslav Resler - Jiří Hrdina 2, Martin Maršík. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: ing. Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler (2), Vladimír Doha, Jiří Lunka, Michael Resler, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Oldřich Čevora, Petr Moravec (2). Sestava - Rychlé šípy Lanškroun: Libor Hrdina -  Martin Maršík, Petr Číp, Libor Mach, Martin Karlík, Jakub Novák, Mikuláš Karlík, Jiří Hrdina. 

Komentáře k tomuto článku