Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Přestože byli Krajánci lepším týmem, tak propadli ve střelecké produktivitě a Němčice braly tři body!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Přestože byli Krajánci lepším týmem, tak propadli ve střelecké produktivitě a Němčice braly tři body!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Přestože byli Krajánci lepším týmem, tak propadli ve střelecké produktivitě a Němčice braly tři body!

Vytvořeno:26. 10. 2013, 0:49
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V sedmém kole sehráli Krajánci nešťastné utkání s týmem Němčic, když byli po celé utkání lepším týmem. Tým Němčic ale tlak přežil a po několika brejcích nakonec rozhodl o svém vysokém vítězství. Velmi dobře zachytal němčický gólman Roman Janco....

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Němčice 1:5 (1:2, 0:3)

Krajánci vstoupili do zápasu tlakem, ovšem ani jedna šance nezůstala proměněna. Soupeř hrozil pouze brejky, ale do 12. minuty byl i Milan Beneš (chytal se zraněním prstu) bezchybný. Na konci 13. minuty ale po asistenci Ladislava Peřiny otevřel skóre utkání Petr Nejedlý - 0:1. V 16. minutě se individuálně prosadil David Pitra, který využil zaváhání Tomáše Lesáka, kterému uskočil puk z hole - 0:2. V 17. minutě ale po přihrávce Tomáše Rozlílka překvapil Romana Janca střelou po zemi mezi betony Michael Resler - 1:2. Gól sice Krajánky povzbudil, ale další ani ty nejvyloženější šance Krajánci neproměnili. Ve 31. minutě se naopak nadechl k dlouhému sólu nejlepší hráč na hřišti Petr Voříšek a pod horní tyč branky Krajánků zvýšil na 1:3. Ve 38. minutě ztratili Krajánci puk na útočné modré a po přihrávce Luboše Jány zakončil blafákem nájezd opět Petr Voříšek - 1:4. Ve 40. minutě se situace opakovala a po přihrávce Davida Pitry zakončil zápas do odkryté branky Ladislav Jandík - 1:5.

Fakta - branky: Michael Resler - Petr Voříšek 2, Petr Nejedlý, David Pitra, Ladislav Jandík. Asistence: Tomáš Rozlílek - Ladislav Peřina, Luboš Jána, David Pitra. Vyloučení: 2:2. Rozhodčí: Michal Smola st., Radim Řehák. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý - Pavel Musil - Michal Schlögl, Josef Matyáš - Miroslav Resler, Tomáš Rozlílek - Michael Resler - Lukáš Musil. Sestava - Němčice: Roman Janco - Ladislav Jandík, Luboš Jána, Martin Janecký, Ladislav Peřina, Petr Kupka, Petr Nejedlý, Ondřej Vašinka, David Pitra, Petr Voříšek. 

Komentáře k tomuto článku