Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Vedení z první čtvrtiny na Kahox nestačilo a Krajánci nakonec inkasovali patnáct branek

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Vedení z první čtvrtiny na Kahox nestačilo a Krajánci nakonec inkasovali patnáct branek

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Vedení z první čtvrtiny na Kahox nestačilo a Krajánci nakonec inkasovali patnáct branek

Vytvořeno:26. 5. 2015, 13:15   (upraveno 26. 5. 2015, 13:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na utkání s velkým favoritem soutěže Kahoxem Šumperk se sestava jen velmi těžko rodila, ale přece jenom se hráči sešli v dostatečném počtu. I začátek zápasu se Krajánkům vydařil. Poctivě bránili a dokonce vstřelili i dvě branky. O vedení ve druhé čtvrtině ale rychle přišli a pak už to byl jen koncert šestice hráčů Kahoxu, kteří i přes výborný výkon Jirky Kaplana v brance sázeli jeden gól za druhým. Krajánci nepředvedli svou dobrou obrannou hru, nechávali se vylákat z obranné ulity a z rychlých brejků inkasovali. Nyní budou čeakat na výsledek Kaprů s Lokomotivou. Pokud Kapři nezabodují, tak Krajánci budou hrát v další fázi druhou ligu (4 účastníci).

Krajánci Ústí nad Orlicí "B" - Kahox Šumperk 3:15 (2:0, 0:4, 1:4, 0:7)

Krajánci zahájili zápas se staženou obranou a ve 4. minutě získal puk Miloš Černý, posunul ho na Petra Černohorského, který otevřel skóre utkání - 1:0. Po sedmdesáti sekundách hry pro změnu poslal Lukáš Musil do brejku Vladislava Doseděla a ani ten se nemýlil - 2:0. Radost z vedení vydržela Krajánků až do 14. minuty. To z přihrávky Michala Kilčického snížil Radek Fischer na 2:1. Za dalších 74 sekund bylo vyrovnáno. Po přihrávce Tomáše Brunce srovanl stav Daniel Vachutka - 2:2. Kahox byl při chuti a po další akci Michala Kilčického poslal svůj celek do vedení Tomáš Brunec - 2:3. Druhou čtvrtinu uzavřel v 18. minutě opět Tomáš Brunec, tentokrát po spolupráci s Vladimírem Cinkem - 2:4. Třetí část ještě zahájili Krajánci dobře a po přihrávce Karla Mifka se prosadil přes tři hráče Vladislav Doseděl a snížil na 3:4. To bylo ale ze strany Krajánků vše. Brankář Kamil Nimerichter se totiž rozhodl, že za svá záda již nic nepustí a Krajánci tak neproměnili ani ty nejvyloženější šance. Ve 30. minutě Kahox využil přesilovku po kombinaci Daniela Vachutky a Radka Fischera, když autorem branky byl Jan Boruch - 3:5. Ve 34. minutě přehlédl rozhodčí postavení mimo hru a po přihrávce Jana Borucha zvýšil Daniel Vachutka na 3:6Ve 35. minutě se prosadil individuálně Michal Kilčický na 3:7. Třetí čtvrtinu pak uzavřel z akce Michala Kilčického dokončeným hattrickem Daniel Vachutka - 3:8. Poslední dějství pak bylo pro unavené Krajánky doslova pohromou. Na konci 36. minuty přehlédl rozhodčí další ofsajd a z přihrávky Tomáše Brunce se prosadil Jan Boruch - 3:9. Ve 38. minutě pro změnu prošlo Kahoxu jasné sevření kotouče rukou a po přihrávce Radka Fischera zvýšil Daniel Vachutka už na 3:10. Ve 41. minutě se opět prosadil stejný hráč a po asistenci Michala Kilčickéhjo přidal Daniel Vachutka další branku na 3:11. Ve 42. minutě pak Daniel Vachutka dokončil svůj druhý hattrick po přihrávce Tomáše Brunce - 3:12. Ve 43. minutě opět přihrával Michal Kilčický a hattrick dokončil pro změnu Tomáš Brunec - 3:13. Na konci 47. minuty vsítil Daniel Vachutka svůj sedmý gól v utkání po spolupráci s Tomášem Bruncem - 3:14. Čtrnáct sekund před koncem zápasů se prosadil Radek Fischar a po jeho přesné přihrávce zakončil zápas Tomáš Brunec na konečných 3:15.

Fakta - branky: Vladislav Doseděl 2, Petr Černohorský - Daniel Vachutka 7, Tomáš Brunec 4, Jan Boruch 2, Michal Kilčický, Radek Fischer. Asistence: Miloš Černý, Lukáš Musil, Karel Mifek - Michal Kilčický 5, Tomáš Brunec 4, Radek Fischer 3, Daniel Vachutka, Jan Boruch, Vladimír Cink. Vyloučení: 1:1, využití: 0:1. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí "B": Jiří Kaplan - Petr Černohorský (2), Miloš Černý, Vladislav Doseděl, Karel Mifek, Lukáš Musil, Pavel Musil, Michael Resler, Miroslav Resler. Sestava - Kahox Šumperk: Kamil Nimerichter - Daniel Vachutka, Tomáš Brunec, Michal Kilčický (2), Jan Boruch, Radek Fischer, Vladimír Cink. 

Komentáře k tomuto článku