Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Záměl ze začátku zlobila, ale závěr patřil Krajánkům....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Záměl ze začátku zlobila, ale závěr patřil Krajánkům....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Záměl ze začátku zlobila, ale závěr patřil Krajánkům....

Vytvořeno:28. 5. 2015, 22:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V předposledním duelu prvního kola měli Krajánci za soupeře Záměl. Soupeř ze začátku kousal, vedl 2:0, 3:1 a 4:3, ovšem závěr patřil i díky hattrickům Jana Pešky a Michaela Reslera Krajánkům, kteří si připsali na své konto již šesté vítězství.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Záměl 8:5 (1:3, 2:0, 2:1, 3:1)

Krajánci začli první čtvrtinu bez Miroslava Reslera a hlavně dost ležérně. Nechali Záměl kombinovat a už ve 3. minutě po přihrávce Jiřího Dytrta skóroval Jan Sršeň - 0:1. V 8. minutě pro změnu přihrával Michal Janků a Vojtěch Vaňous už zvýšil na 0:2. Za dalších 39 sekund ale ujel po pravé straně Michael Resler, uvolnil najetého Josefa Crhu, který snížil přesnou střelou na 1:2. V 10. minutě ale vybojoval puk Filip Večeř a své sólo zakončil střelou přes obránce a zvýšil na 1:3. Krajánci ale zabojovali, do sestavy naskočil již Miroslav Resler a hned v úvodu druhé čtvrtiny poslal pas na Jana Pešku, který se proháčkoval mezi obránci a snížil na 2:3. V 16. minutě pak střelu Tomáše Lesáka ztečoval mezi betony brankáře Karla Vaňka Michael Resler a bylo vyrovnáno - 3:3. Do třetí části ale Krajánci nevstoupili správnou nohou. Ve 28. minutě se jim nevyplatilo špatné střídání a po protiútoku Jiřího Dytrta vrátil Záměli vedení Jan Sršeň - 3:4. Radost ale soupeři vydržela pouhých 46 sekund. Po rychlém protiútoku a akci na jeden dotek uvolnil Jan Peška Michaela Reslera a ten vyrovnal na 4:4. Ve 32. minutě se prosadil opět rychlý Jan Peška, při zakončení trefil tyč, ale puk dorazil za záda Karla Vaňka Michael Resler a dokončil tak svůj hattrick a dokonal zároveň obrat v utkání - 5:4. Ve 37. minutě soupeř rozehrál špatně puk, a to přímo na hůl Tomáše Lesáka, který nezaváhal a zvýšil na 6:4. Naposledy zahrozila Záměl na začátku 40. minuty, kdy po přihrávce Jiřího Sršně snížil Jiří Dytrt na 6:5. Ve 41. minutě se prosadil po přihrávce MIchaela Reslera opět Jan Peška a zvýšil na 7:5. Stejný hráč pak pečetil výhru Krajánků ve 48. minutě. Puk vybojoval za brankou Michael Resler a Jan Peška z jeho přihrávky dokončil svůj hattrick na konečných 8:5.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Jan Peška 3, Josef Crha, Tomáš Lesák - Jan Sršeň 2, Jiří Dytrt, Vojtěch Vaňous, Filip Večeř. Asistence: Michael Resler 3, Jan Peška 2, Tomáš Lesák, Miroslav Resler - Jiří Dytrt 2, Jiří Sršeň, Michal Janků. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Švec. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Tomáš Lesák, Michael Resler, Jan Peška (1,5), Karel Mifek, Josef Crha, Pavel Musil, Petr Lustyk. Sestava - IHC Záměl: Karel Vaněk - Jiří Sršeň, Jan Sršeň (1,5), Jiří Dytrt, Vojtěch Vaňous, Filip Večeř, Jan Juřina, Michal Janků, Matěj Vičar.

Komentáře k tomuto článku