Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Proti Rydu udržel Milan Beneš čisté konto, naopak střelci se činili a trefili se šestkrát!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Proti Rydu udržel Milan Beneš čisté konto, naopak střelci se činili a trefili se šestkrát!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Proti Rydu udržel Milan Beneš čisté konto, naopak střelci se činili a trefili se šestkrát!

Vytvořeno:2. 11. 2014, 17:23
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V předposledním zápase 1. kola bez větších problémů Krajánci porazili poslední Rydo a drží si stále druhou příčku. Dva zásahy zaznamenali Tomáš Rozlílek a Michal Štěpař. Milan Beneš nepustil za svá záda ani jednu střelu, když jedenkrát ho na brankové čáře zastoupil Michal Štěpař.

Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí - Rydo Česká Třebová 6:0 (3:0, 3:0)

Plných osm minut se Krajánci snažili o vstřelení prvního gólového úspěchu. Ale až po přihrávce Michala Bohatého v 9. minutě nadvakrát překonal brankáře Jiřího Svěráka Michal Štěpař a poprvé se zapsal mezi střelce Krajánků - 1:0. I nadále ale Rydo dobře bránilo a Krajánci zahazovali jednu šanci za druhou. Až v 18. minutě vybojoval puk za brankou Michael Resler na Josefa Crhu, ten ho přistrčil na Vladimíra Knapa a po jeho nezištné přihrávce zvýšil Tomáš Rozlílek do prázdné branky na 2:0. V 19. minutě vyslal Miroslav Resler vpřed Tomáše Lesáka, který se proháčkoval až k brance soupeře a z úhlu prostřelil brankáře Ryda na 3:0. Další zlom v utkání přinesla 24. minuta. Nejprve po přihrávce Michala Bohatého zvýšil svým druhým gólem v utkání Michal Štěpař na 4:0. Za dalších 13 sekund po přihrávce Miroslava Reslera se snažil bekhendem přihrát Tomáš Rozlílek, ale obránci tečovali puk za záda svého brankáře - 5:0. V poslední minutě si nabruslil před  branku Tomáš Lesák a po jeho přesné přihrávce zakončil zápas pod horní tyč Michael Resler na 6:0.

Fakta - branky: Michal Štěpař 2, Tomáš Rozlílek 2, Tomáš Lesák, Michael Resler. Asistence: Michal Bohatý 2, Miroslav Resler 2, Vladimír Knap, Tomáš Lesák. Vyloučení: 0:2, bez využití. Rozhodčí: Štěpán Kvasnička, Petr Kvasnička. Sestava - Krajánci-Svitap Ústí n/O: Milan Beneš -  Tomáš Lesák, Lukáš Musil - Michal Štěpař, Michal Bohatý, Michal Schlögl - Miroslav Resler, Josef Crha - Vladimír Knap, Michael Resler, Tomáš Rozlílek. Sestava - Rydo Česká Třebová: Jiří Svěrák - Radim Řehák, Vlastimil Bílý, Jiří Frajdl, Martin Hajsler, Roman Lédr, Zdeněk Řehák, Jaroslav Kroulík, Zdeněk Bílý, Patrik Svěrák, Jiří Nešický.

Komentáře k tomuto článku