Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Zabezpečená obrana přinesla Svitapu vedení po třetí části, závěr ale patřil Lokomotivě

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Zabezpečená obrana přinesla Svitapu vedení po třetí části, závěr ale patřil Lokomotivě

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Zabezpečená obrana přinesla Svitapu vedení po třetí části, závěr ale patřil Lokomotivě

Vytvořeno:3. 6. 2014, 23:27
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duelu druhého kola 2. ligy se Svitap utkal se sestupující českotřebovskou Lokomotivou. Svitap trápí marodka a se slátanou sestavou si hráči nedávali moc šancí na úspěch. Důsledná obrana ale nakonec přinesla své ovoce a po třetí části dokonce Svitap i vedl. V závěru se ale na hráčích Svitapu projevila únava a začaly se kupit chyby a o mnoho mladší Lokomotiva stav obrátila a zaslouženě zvítězila i přes vynikající výkon brankáře Karla Vaňka v brance Svitapu.

Svitap-Krajánci Ústí nad Orlicí - Lokomotiva Česká Třebová 4:7 (0:0, 0:2, 3:0, 1:5)

Svitap svou branku od prvních minut ,,zazdil" a Lokomotiva marně narážela na obranný val, který jistil výborný brankář Karel Vaněk. Úvodní dějství tak skončilo bez branek, když na druhé straně si Martin Preisler v brance zrovna moc nezachytal. V 15. minutě se Lokomotiva konečně dočkala, když se prosadil Ondřej Kopečný - 0:1. Ve 20. minutě pak uzavřel druhé dějství Miroslav Váně na 0:2. Ve 31. minutě z první vážnější akce ale snížil Tomáš Lesák na 1:2, aby ve 32. minutě vymetl pravou šibenici Miroslav Resler a vyrovnal tak na 2:2. Ve 34. minutě pak prostřelil po zemi Martina Preislera Michael Resler a Svitap šel dokonce do vedení - 3:2. Ve 37. minutě ale Lokomotiva zachytila rozehrávku Svitapu a Miroslav Váně vyrovnal na 3:3.  Přesně za minutu pak Ondřej Kopečný dokonal obrat na 3:4. Ve 41. minutě využil přesilovku Filip Večeř na 3:5 a ve 43. minutě zvýšil pohotovou střelou Jan Jetmar na 3:6. Ve 46. minutě mířil přesně Libor Paclík a upravil tak stav na 3:7. Poslední slovo měl Michael Resler, který bekhendem upravil stav na konečných 4:7.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Miroslav Resler, Tomáš Lesák - Miroslav Váně, Ondřej Kopečný 2, Filip Večeř, Libor Paclík, Jan Jetmar. Asistence: Michael Resler 2, Petr Lustyk 2, Přemysl Rubeš - Libor Teplý 3, Miroslav Váně, Tomáš Vavřina, Libor Paclík, Filip Večeř. Rozhodčí: ??????????. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. Sestava - Svitap: Karel Vaněk - Miroslav Resler, Pavel Musil, Tomáš Lesák, Michael Resler, Petr Lustyk, Stanislav Kraitl, Přemysl Rubeš. Sestava - Lokomotiva: Martin Preisler - Libor Teplý, Miroslav Váně, Radek Morkes, Filip Večeř, Tomáš Vavřina, Ondřej Kopečný, Libor Paclík, Jan Jetmar.

Komentáře k tomuto článku