Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Katastrofální výkon ve druhé čtvrtině přinesl další prohru Krajánků

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Katastrofální výkon ve druhé čtvrtině přinesl další prohru Krajánků

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Katastrofální výkon ve druhé čtvrtině přinesl další prohru Krajánků

Vytvořeno:24. 6. 2012, 22:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Tradičně předvedli Krajánci dobrý začátek a na začátku druhé části vedli 3:1. Pak ale nastal obvyklý útlum, velmi špatná a netaktická hra a plno gólů v síti Dana Wotawy, který už chytal druhé utkání za sebou. Zlepšení ve třetí části sice přineslo snížení, ale sil ubývalo a Kapři se nakonec radovali ze zasloužené výhry. V celku Krajánků zaslouží uznání za dobrý výkon Lubomír Nespěšný a Josef Crha.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kapři Dlouhoňovice 5:8 (2:1, 1:5, 2:1, 0:1)

Ve 4. minutě šli Kapři do vedení postřele Václava Dvořáka - 0:1. V 7. minutě ale po asistenci Lubomíra Nespěšného vyrovnal Josef Crha na 1:1. Na konci 10. minuty pak po přihrávce Josefa Crhy zakončoval akci Lukáš Musil a poslal Krajánky do vedení - 2:1. Hned v úvodu druhé části po přihrávce Tomáše Lesáka zvýšil Michal Bohatý na 3:1 a zdálo se být vše v pohodě. Kapři ale zbraně nesložili a ve 14. minutě Jan Smejkal snížil na 3:2, aby stejný hráš na začátku 17. minuty vyrovnal na 3:3. Ve 20. minutě dokonal obrat Václav Dvořák na 3:4 a za dalších 19 sekund zvýšil Marek Keprta na 3:5. Úspěšnou druhou část zakončil dokončeným hattrickem Václav Dvořák na 3:6. Ve třetí části se Krajánci začali více snažit a výsledkem byl gól v síti Libora Hrdiny z hole Lubomíra Nespěšného po asistenci Josefa Crhy - 4:6. Ve 30. minutě dokonce stejný hráč snížil opět po přihrávce Josefa Crhy na 5:6. Třetí část ale zakončil Marek Keprta brankou na 5:7, aby v posledním dějství korunoval výborný výkon Kaprů David Krkavec na 5:8.

Góly - Krajánci: Lubomír Nespěšný 2, Josef Crha, Lukáš Musil, Michal Bohatý.

Asistence - Krajánci: Josef Crha 3, Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný.

Rozhodčí: Petr Zachař.

Sestava - Krajánci: Daniel Wotawa - Michael Resler, Pavel Musil, Lukáš Musil, Lubomír Nespěšný, Josef Crha, Tomáš Lesák, Michal Bohatý.

Komentáře k tomuto článku