Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Proti Flyers se dařila střelba a navíc podržel mužstvo výborný Milan Beneš a byly z toho další tři body!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Proti Flyers se dařila střelba a navíc podržel mužstvo výborný Milan Beneš a byly z toho další tři body!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Proti Flyers se dařila střelba a navíc podržel mužstvo výborný Milan Beneš a byly z toho další tři body!

Vytvořeno:3. 11. 2013, 23:34   (upraveno 4. 11. 2013, 15:24)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovský Flyers má špatnou pověst a hraje se proti němu opravdu dost špatně. Krajánci ale podali tentokrát dobrý výkon, dařilo se střelecky a několikrát podržel družstvo výbornými zákroky Milan Beneš. Flyers sice zlobilo, ale tři body nakonec bez větších potíží Krajánci získali.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 7:4 (2:1, 5:3)

Už v 8. minutě dorážel střelu Michaela Reslera za zády brankáře Patrika Mazala Josef Matyáš - 1:0. V 19. minutě našel Miroslav Resler před brankou úplně volného Tomáše Rozlílka a ten zvýšil na 2:0. Ve 20. minutě ale Fylers Tomášem Bělkou snížilo na 2:1. Hned v úvodu druhé části, ve 23. minutě dorazil puk po asistenci Miroslava Reslera na 3:1 se štěstím Michal Bohatý. Ve 27. minutě po rychlém brejku Michaela Reslera a jeho následné žabce před branku Miroslav Resler zvýšil na 4:1. Ve 28. minutě naservíroval puk Karel Mifek před branku Lukáši Heřmanskému a ten přidal další gól na 5:1.  Ve 30. minutě ale Flyers hrál přesilovku a po přihrávce Tomáše Bělky snížil Lukáš Těšínský na 5:2, aby ve 30. minutě po asistenci Miroslava Dejdara upravil na 5:3 bombou Milan Gremlica. Ve 35. minutě hráli pro změnu přesilovku Krajánci a po asistenci Michaela Reslera mířil přesně k tyči od modré Tomáš Lesák a zvýšil na 6:3. Ve 37. minutě pak našel ideálně před brankou Lubomír Nespěšný Miroslava Reslera a ten upravil stav na 7:3. Ve 38. minutě ale ještě Flyers odpovědělo další využitou přesilovkou, když přihrávku Jiřího Kubáta zužitkoval tečí za záda Milana Beneše Lukáš Těšínský - 7:4.

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Josef Matáš, Tomáš Rozlílek, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Tomáš Lesák - Lukáš Těšínský 2, Tomáš Bělka, Milan Gremlica. Asistence: Michael Resler 3, Miroslav Resler 2, Karel Mifek, Lubomír Nespěšný - Tomáš Bělka, Miroslav Dejdar, Jiří Kubát. Vyloučení: 8:6, využití: 1:2. Rozhodčí: Libor Hons, Petr Zachař. Diváků: 19. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Lukáš Heřmanský - Michal Bohatý - Karel Mifek, Josef Matáš, Michael Resler - Miroslav Resler - Tomáš Rozlílek. Sestava - Flyers: Patrik Mazal - Ondřej Dejdar, Jan Knoflíček, Roman Mastík, Miroslav Dejdar, Milan Gremlica, Petr Blažek, Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát, Lukáš Těšínský, Tomáš Belka. 

Komentáře k tomuto článku