Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Rychlé kombinace hráčů Thunders dělaly Krajánkům potíže a díky nezvládnutému závěru Krajánci ztratili oba body!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Rychlé kombinace hráčů Thunders dělaly Krajánkům potíže a díky nezvládnutému závěru Krajánci ztratili oba body!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Rychlé kombinace hráčů Thunders dělaly Krajánkům potíže a díky nezvládnutému závěru Krajánci ztratili oba body!

Vytvořeno:14. 6. 2020, 15:07   (upraveno 14. 6. 2020, 15:34)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Výhrou nad Thunders mohli Krajánci potvrdit postup do finálové šestky. Posily tentokrát opět nedorazily, ale i tak se Krajánci proti mladíkům z Thunders chtěly o body porvat. Výsledek byl dlouho na vážkách, ale v nezvládnutém konci utkání přišly Krajánci o oba body a o postup se budou muset ještě porvat z Flyers a s JZD v závěrečných dvou duelech základní skupiny.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Thunders Lanškroun 11:13 (2:3, 4:1, 3:5, 2:4)

Thundres vstoupilo do zápasu velmi dobře. Mladíci velmi dobře kombinovali a Krajánci zaostávali i v rychlosti soupeře. Už v 5. minutě po rychlé přihrávce Jana Kobzy otevřel skóre zápasu Daniel Hroch - 0:1. Na začátku 10. minuty soupeř rychlou kombinaci zopakoval a po asistenci Tomáše Drtila zvýšil Pavel Prokopec na 0:2. O devatenáct sekund později se ale ozvali i Krajánci. Po akci Jiřího Drobného st. snížil Jiří Lunka na 1:2. Za dalších pětatřicet sekund ale Thunders ospovědělo brankou Antonína Bartoše po přihrávce Pavla Prokopce - 1:3. Úvodní čtvrtinu zakončil po přihrávce Matěje Moronga Vladimír Doha snížením na 2:3. V 15. minutě poslal Jiří Drobný st. do brejku Michaela Reslera, který se prosadil přes obránce a tvrdou střelou k tyči vyrovnal na 3:3. V 17. minutě po kombinaci Jiřího Lunky a Matěje Moronga pak dokonal obrat Vladimír Doha na 4:3. V 18. minutě se pak Matěj Morong prosadil individuálně a zvýšil na 5:3. Stačila ale chvilka nepoztornosti a ve 23. minutě snížil Pavel Prokopec po přihrávce Daniela Hrocha na 5:4. Ani ne za minutu ale uvolnil Jiří Drobný st. Matěje Moronga a ten odpověděl na 6:4 a uzavřel druhou část utkání. Krajánci dio druhé poloviny nevstoupili ale šťastně. Hned v úvodní minutě ztratili puk a po přihrávce Pavla Prokopce snížil Tomáš Drtil na 6:5. Ve 26. minutě odpověděl Jiří Luánka po spolupráci s Jiřímk Drobným st. na 7:5. Ve 29. minutě se uvolnil Michael Resler a po jeho přihrávce zvýšil Vladimír Vilímek na 8:5. Pak ale přišla krutá tříminutovka. Ve 31. minutě se prosadil Jan Kobza a po jeho asistenci snížil Daniel Hroch na 8:6.O pětatřicet sekund později pak stejný hráč dokonal svůj hattrick, tentokrát z asistence Pavla Prokopce - 8:7. Ve 33. minutě zachytil opět Daniel Hroch přihrávku Marka Šťastného a vyrovnal na 8:8.Ve 35. minutě pak po přihrávce Marka Šťastného vystřelil z dálky Radek Adámek a puk si našel cestru až za záda brankáře  Petra Dvouletého - 9:8. Ve 35. minutě se ale prosadil na druhé straně Antonín Bratoš a Pavel Prokopec dokonal svůj hattrick a vyrovnal na 9:9. Rozhodnutí tedy mělo padnout v posledním dějství zápasu. Už ve 38. minutě vybojoval puk Tomáš Drtil a dokonal obrat na 9:10. Ve 40. minutě pak stejný hráč dokončil svůj hattrick po spolupráci s Antonínem Bartošem a zvýšil na 9:11. Ve 41. minutě po přihrávce Matěje Moronga ještě Marek Šťastný snížil na 10:11, ale o minutu později odpověděl Tomáš Drtil po přihrávce Jana Kobzy na 10:12. Krajánci to ještě zkusili a po individuální akci ještě stačil dokončit svůj hattrick v utkání Vladimír Doha a snížil na rozdíl jedné branky na 11:12. V hektickém závěru Thunders odolalo tlaku Krajánků a výhru si pojistilo brankou v posledních sekundách hry, kdy mířil přesně Pavel Prokopec - 11:13.

Fakta - branky: Vladimír Doha 3, Jiří Lunka 2, Matěj Morong 2, Vladimír Vilímek, Michael Resler, Marek Šťastný, Radek Adámek - Pavel Prokopec 4, Daniel Hroch 4, Tomáš Drtil 4, Antonín Bartoš. Asistence: Jiří Drobný st. 4, Matěj Morong 3, Michael Resler, Marek Šťastný, Jiří Luinka - Pavel Prokopec 3, Jan Kobza 3, Antonín Bartoš 2, Daniel Hroch, Tomáš Drtil. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Jiří Drobný st. (2), Vladimír Doha, Jiří Lunka, Matěj Morong, Vladimír Vilímek, Marek Šťastný, Michael Resler, Radek Adámek. Sestava - Thunders Lanškroun: Petr Dvouletý - Antonín Bartoš, Pavel Prokopec, Jan Kobza, Filip Kužílek, Daniel hroch, Tomáš Drtil, Jaromír Dvouletý. Michal Zacpálek.

Komentáře k tomuto článku