Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Svitap na René Tomana vyzrál pouze dvakrát a zaslouženě prohrál...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Svitap na René Tomana vyzrál pouze dvakrát a zaslouženě prohrál...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Svitap na René Tomana vyzrál pouze dvakrát a zaslouženě prohrál...

Vytvořeno:15. 6. 2014, 23:44   (upraveno 24. 8. 2014, 21:19)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Žamberský Stilmat spadl z 1. ligy a byl jasným favoritem. Svitap zase látal sestavu, ale i přes celkem kvalitní doplnění propadl tentokrát v defenzivní činnosti a i přes vynikající výkon brankáře Karla Vaňka nakonec vysoko prohrál.

Svitap Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 2:9 (0:2, 0:2, 0:1, 2:4)

O úvodu zápasu rozhodly dvě přesilovky. V 5. minutě při vyloučení Pavla Musila otevřel skóre utkání Petr Nosál - 0:1. V 7. minutě ,,seděl" pro změnu za katrem Miroslav Resler a trestal opět Petr Nosál - 0:2.  Další góly padly až ve 22. minutě a zase do sítě Svitapu. Nejdříve se trefil Jaroslav Zářecký starší - 0:3 a za dalších 22 sekund i jeho syn Jaroslav Zářecký ml. - 0:4. Ve třetí části i přes řadu šancí Svitapu skóroval opět Stilmat. Ve 33. minutě mířil přesně Tomáš Diblík - 0:5. I v posledním dějství se dočkali jako první branky žamberští hráči, a to ve 40. minutě, kdy dokončil svůj hattrick v utkání Petr Nosál - 0:6. Až ve 41. minutě předvedli pěknou akci Karel Mifek a střelec Pavel Musil a bylo sníženo na 1:6.  Ve 44. minutě po rychlém protiútoku odpověděl Tomáš Diblík na 1:7 a za necelou minutu i Martin Brožek - 1:8. Za dalších 31 sekund přidal další žamberský úspěch Jaroslav Zářecký ml. - 1:9. Na konci 48. minuty po rychlé kombinaci Oldy Čevory a Michaela Reslera snížil Tomáš Lesák na konečných 2:9.

Fakta - branky: Pavel Musil, Tomáš Lesák - Petr Nosál 3, Tomáš Diblík 2, Jaroslav Zářecký ml. 2, Jaroslav Zářecký st., Martin Brožek. Asistence: Karel Mifek, Michael Resler - Tomáš Brožek 3, Jaroslav Zářecký st. 2, David Brožek, Tomáš Diblík, Roman Papáček, Jaroslav Zářecký ml. Rozhodčí: Patrik Konečný. Vyloučení: 5:2, využití: 0:2. Sestava - Svitap: Karel Vaněk - Miroslav Resler, Karel Horák, Michael Resler, Oldřich Čevora, Karel Mifek, Tomáš Lesák, Pavel Musil, Stanislav Kraitl. Sestava - Žamberk: René Toman - David Brožek, Martin Brožek, Tomáš Brožek, Tomáš Diblík, Roman Papáček, Petr Nosál, Jaroslav Zářecký st., Jaroslav Zářecký ml., Daniel Vabr.

Komentáře k tomuto článku