Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Čtyřgólový náskok Krajánci neudrželi a v nájezdech neuspěl ani jeden střelec

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Čtyřgólový náskok Krajánci neudrželi a v nájezdech neuspěl ani jeden střelec

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Čtyřgólový náskok Krajánci neudrželi a v nájezdech neuspěl ani jeden střelec

Vytvořeno:17. 6. 2016, 11:28   (upraveno 19. 6. 2016, 0:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na hlavního favorita soutěže - choceňský Slavoj nastoupili Krajánci bez bázně a hany a brzy si vypracovali náskok 4:0 a 5:1. Ve 3. čtvrtině ale Choceň zabrala a srovnala stav. Krajánci sice ještě jednou šli do vedení, ale i o něj přišli. Rozhodovaly nájezdy, ve kterých byl úspěšný pouze choceňský Aleš Vích.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Slavoj Choceň 6:7 po samostatných nájezdech (3:0, 2:1, 0:4, 1:1) 0:1

Už ve 4. minutě uvolnil Josef Crha Karla Mifka a ten poprvé překonal brankáře Chocně Luboše Růžičku - 1:0.  Choceňští tomu viditelně nepřikládali velkou váhu. V 11. minutě se ale individuálně prosadil Jiří Drobný ml. - 2:0 a stejný hráč pak skóroval také za dalších 33 sekund po spolupráci s Josefem Crhou - 3:0. Když pak Jiří Drobný ml. po osmnácti sekundách druhé čtvrtiny dokončil po další samostatné akci svůj hattrick, začali se choceňští matadoři strachovat o výsledek - 4:0. Na konci 15. minuty se po akci Radka Adámka prosadil Jan Krejza a snížil na 4:1. Ve 24. minutě odpověděl tvrdou střelou Karel Horák po asistenci Marka Šťastného - 5:1. Třetí čtvrtina ale byla pro Krajánky pohromou. Na konci 28. minuty propadala Jiřímu Kaplanovi střela Jana Krejzy po akci Filipa Luňáka a bylo sníženo na 5:2.Ve 30. minutě dorážel nadvakrát střelu Jaroslava Teplého za záda ústeckého gólmana Aleš Vích - 5:3. V následující minutě se prosadil z nahrávky Jiřího Půhoného Radek Adámek na 5:4. Ve 33. minutě pak choceňské družstvo hrálo přesilovku, dvakrát trefilo břevno a jednou tyč as nakonec se z přihrávky Filipa Luňáka prosadil Jan Krejza a dokončil tak svůj hattrick na 5:5. Ve 41. minutě se ještě jednou Krajánci zvedli, když se po brjku prosadil Josef Crha - 6:5. Ve 43. minutě se podobně předvedl na druhé straně Jan Krejza a vyrovnal na 6:6. Do konce zápasu se již nic neudálo a rozhodovalo se  v nájezdech. Za Krajánky se neprosadili Jiří Drobný, Oldřich Čevora a Miroslav Resler. Na straně Chocně byl úspěšný pouze Aleš Vích a Choceň si odvezla dva body, Krajánci aspoň jeden - 6:7.

Fakta - branky: Jiří Drobný ml. 3, Karel Mifek, Karel Horák, Josef Crha - Jan Krejza 4, Aleš Vích 2, Radek Adámek. Asistence: Josef Crha 2, Marek Šťastný - Filip Luňák 2, Jiří Půhoný, Radek Adámek, Jaroslav Teplý. Vyloučení: 3:1, využití: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Josef Crha, Oldřich Čevora, Karel Mifek (1,5), Karel Horák, Marek Šťastný (1,5), Jiří Drobný ml. (1,5), Petr Moravec, Miroslav Resler. Sestava - Slavoj Choceň: Luboš Růžička - Filip Luňák (1,5), Jan Mimra, Pavel Držmíšek, Aleš Vích, Jan Krejza, Jiří Půhoný, Radek Adámek, Jaroslav Teplý.

Komentáře k tomuto článku