Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Krajánci drželi vedení do 22. minuty, ale vzápětí nastal obrat a prohra s neporaženým Proplastem

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Krajánci drželi vedení do 22. minuty, ale vzápětí nastal obrat a prohra s neporaženým Proplastem

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Krajánci drželi vedení do 22. minuty, ale vzápětí nastal obrat a prohra s neporaženým Proplastem

Vytvořeno:11. 11. 2013, 10:57
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu prvního kola první ligy se Krajánci střetli s neporaženým notně posíleným Proplastem v ústeckém derby. Proplast sice nebyl úplně v plné síle, ale ani Krajánci nenastoupili kompletní. Od prvních minut se hrál rychlý hokej a Krajánci byli dokonce v prvním poločase i mírně lepším mužstvem, když po dvaceti minutách vedli 2:1. Hned v úvodu ale přišel rychlý obrat a Proplast nakonec dovedl zápas do vítězného konce.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Proplast Ústí nad Orlicí 3:6 (2:1, 1:5)

Krajánci vstoupili do zápasu aktivně a vycházeli ze zabezpečené obrany. Přestože byli v prvních minutách lepším celkem, tak v 7. minutě po asistenci Tomáše Opařila prohrávali v početní nevýhodě po střele Bohuslava Řeháka 0:1. V 10. minutě ale Krajánci zabojovali. Jaroslav Šeda našel od modré před brankou Tomáše Rozlílka a ten se štěstím v přesilovce vyrovnal na 1:1. V 11. minutě našel z rohu kluziště před brankou Lukáš Heřmanský volného Michala Bohatého a ten poslal dokonce Krajánky do vedení - 2:1. V 17. minutě po střetu s Liborem Paclíkem si zranil koleno Michael Resler, ale po krátké pauze do druhého poločasu nastoupil. Ve 22. minutě uvolnil Tomáš Opařil Jana Janouška a jeho bomba skončila za zády Milana Beneše - 2:2. Za dalších šest sekund po vhazování přihrál Jiří Trnka Petru Fikejzovi a ten dokonce poslal Proplast do vedení - 2:3. Krajánci si vzali oddechový čas, ale ve 30. minutě Proplast udeřil znovu. Filip Večeř našel před brankou Davida Babáka, jeho střelu sice zblokoval Josef Crha, ale puk lobem skončil za zády klečícího Milana Beneše - 2:4. Za dalěích 21 sekund nahrál v přesilovce na modré Tomáš Vavřina Františku Kašparovi a také jeho střela skončila za zády Milana Beneše - 2:5. Ve 31. minutě fauloval Tomáš Opařil unikajícího Lukáše Heřmanského, bylo nařízeno trestné střílení, které blafákem Lukáš bezpečně proměnil a snížil na 3:5. Sedm sekund před koncem Proplast ale odpověděl, když po asistenci Bohuslava Řeháka pečetil výhru Proplastu Libor Paclík - 3:6. 

Fakta - branky: Tomáš Rozlílek, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský - Bohuslav Řehák, Jan Janoušek, Petr Fikejz, David Babák, František Kašpar, Libor Paclík. Asistece: Jaroslav Šeda, Lukáš Heřmanský - Tomáš Opařil 2, Jiří Trnka, Filip Večeř, Tomáš Vavřina, Bohuslav Řehák. Vyloučení: 4:5, využití: 2:2. Rozhodčí: Radim Matoušek, Petr Zachař. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Michal Schlögl, Josef Crha, Josef Matyáš, Jaroslav Šeda, Michael Resler, Tomáš Rozlílek. Sestava - Proplast: Martin Preisler - Miroslav Váně, Petr Fikejz, Tomáš Vavřina, František Kašpar, Jiří Trnka, Bohuslav Řehák, Aleš Jansa, David Babák, Filip Večeř, Jan Janoušek, Libor Paclík, Tomáš Opařil.

Komentáře k tomuto článku