Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Krajánci si po bodovém půstu připsali další výhru nad Gunners

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Krajánci si po bodovém půstu připsali další výhru nad Gunners

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Krajánci si po bodovém půstu připsali další výhru nad Gunners

Vytvořeno:23. 6. 2011, 23:35   (upraveno 23. 4. 2012, 7:47)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V prvním kole lanškrounské Gunners uhrálo s Krajánky remízu, ale tentokrát i přes dobrý výkon lanškrounského celku a vynikajícího brankáře Radka Ehrenebergera na Krajánky prostě nestačili Zápas byl pro zranění brankáře Ehrenebergera ukončen na začátku 31. minuty a lanškrounský celek i přes možnost získání brankářské náhrady odmítl pokračovat ve hře a odešel zbaběle z plochy.

Gunners Lanškroun - Krajánci Ústí nad Orlicí 2:6 (0:2, 2:2, 0:2 a ukončeno ve 31. minutě)

Utkání začalo více méně náporem Krajánků, ale lanškrounský celek nezaostával a zle zlobil rychlými brejky. Až v 7. minutě uvolnil Josef Crha Jakuba Cika a ten otevřel skóre utkání - 0:1. V 10. minutě pak po rychlé kombinaci Pavla Musila  a Josefa Crhy dorazil puk za zády Radka Ehrenbergera Michael Resler - 0:2. Druhou část začali Krajánci opět náporem, ale chybná nahrávka našla na červené čáře osamoceného Tadeáše Reslera, který překonal Karla Nečase a snížil v 15. minutě na 1:2. Na začátku 20. minuty se ale vydařila kombinace Robertovi Ondráčkovi a Jakubu Cikovi a Lukáš Cik zvýšil na 1:3. Ve 22. minutě po rychlé akci Petra Míka ml. se prosadil opět Tadeáš Resler a snížil na 2:3.  V následující minutě začal bratrskou spolupráci Jakub Cik a Lukáš Cik zvýšil na 2:4. Ve 28. minutě se prosadil opět Jakub Cik a Tomáš Lesák přidal pátý gól - 2:5. Na konci 30. minuty po čtvrté asistenci Jakuba Cika doklepl puk do opuštěné branky opět Tomáš Lesák a bylo to už 2:6. Odehrálo se pouhých devět sekund a při srážce s protihráčem si zranil ruku brankář Gunners Radek Ehrenberger tak nešťastně, že musel ze zápasu odstoupit. Krajánci ale ihned sehnali náhradu z celku Pardálů, ale soupeř zbaběle odmítl a nesportovně opustil plochu. Utkání tedy Gunners prohraje kontumačně, asi s ponecháním výsledku. Fakta - branky: Tadeáš Resler 2 - Lukáš Cik 2, Tomáš Lesák 2, Michael Resler, Jakub Cik. Asistence: Petr Mík ml. - Jakub Cik 4, Josef Crha 2, Pavel Musil, Robert Ondráček. Rozhodčí: Vít Brejša (Lanškroun). Vyloučení: 1:1. Sestava - Gunners: Radek Ehrenberger - Petr Mík ml., Miroslav Resler, Tadeáš Resler, Petr Mík st., Jan Obst, Tomáš Pachl, Bořek Jetmar. Sestava - Krajánci: Karel Nečas - Josef Crha, Tomáš Lesák, Lukáš Musil, Pavel Musil, Robert Ondráček, Michael Resler, Jakub Cik, Lukáš Cik.

Komentáře k tomuto článku