Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Třebovici načal v přesilovce Michal Schlögl a po dobrém výkonu Krajánci zaslouženě zvítězili!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Třebovici načal v přesilovce Michal Schlögl a po dobrém výkonu Krajánci zaslouženě zvítězili!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Třebovici načal v přesilovce Michal Schlögl a po dobrém výkonu Krajánci zaslouženě zvítězili!

Vytvořeno:16. 11. 2015, 23:55
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Loňský druhý celek soutěže byl dalším těžkým oříškem. Krajánkům chybělo několik hráčů základní sestavy, ale družstvo má kvalitní základnu a ta se s chutí poprala o další body. Výborný zápas sehrál Milan Boucník spolu s Michalem Schlöglem, bezchybně zachytal Milan Beneš. Ve svém letošním úvodním zápase se trefil i Vladimír Knap.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Třebovice 5:2 (3:1, 2:1)

Od prvních minut se hrál oboustranně rychlý hokej a oba brankáři - Milan Beneš i Petr Pakosta předvedli několik výborných zákroků.  V 10. minutě nejprve fauloval Josef Mastík Michaela Reslera a následnou přesilovku zužitkoval po asistenci Milana Boucníka Michal Schlögl - 1:0. Za dalších 35 sekund pak po přihrávce Pavla Musila zvýšil opět s chutí hrající Michal Schlögl na 2:0. V 18. minutě hráli přesilovku hráči Třebovice a po rychlém brejku zužitkoval zpětnou přihrávku Martina Chadimy Tomáš Jiruf a snížil na 2:1. Za dalších 13 sekund ale po spolupráci s Michalem Bohatým odpověděl Milan Boucník na 3:1 a uzavřel tak první polovinu zápasu. Ve 26. minutě se prosmýkl do třetiny Třebovice Milan Boucník, ideálně uvolnil zpětnou přihrávkou Miroslava Reslera, který nezaváhal a zvýšil do odkryté branky na 4:1. Ve 28. minutě si Krajánci vytvořili tlak ve třetině Třebovice, Michael Resler našel před brankou Vladimíra Knapa, který svým prvním letošním gólem zvýšil na 5:1. Ve 33. minutě se Třebovici vyplatilo napadání, puku se zmocnil Tomáš Jiruf a po jeho přihrávce střílel Martin Chadima a jeho tečovaná střela skončila za zády MIlana Beneše - 5:2. Do konce utkání se už ani jedno družstvo neprosadilo, a to i díky zákrokům kvalitně chytajích gólmanů.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Milan Boucník, Miroslav Resler, Vladimír Knap - Tomáš Jiruf, Martin Chadima. Asistence: Milan Boucník 2, Pavel Musil, Michal Bohatý, Michael Resler - Martin Chadima, Tomáš Jiruf. Vyloučení: 1:3, využití: 1:1. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl, Michal Bohatý, Milan Boucník, Jan Drozd (2), Miroslav Resler, Tomáš Rozlílešk, Michael Resler, Vladimír Knap. Sestava - HC Třebovice: Petr Pakosta - Milan Hejč st., Milan Hejč ml., Tomáš Herynek, Martin Chadima, Ondřej Chadima (2), Tomáš Jiruf, Petr Kašpar, Josef Mastík (4), Tomáš Mikulecký, Jiří Voříšek.

Komentáře k tomuto článku