Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Hattrick Lukáše Heřmanského a čisté konto Milana Beneše - Rydo padlo sedmi góly

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Hattrick Lukáše Heřmanského a čisté konto Milana Beneše - Rydo padlo sedmi góly

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Hattrick Lukáše Heřmanského a čisté konto Milana Beneše - Rydo padlo sedmi góly

Vytvořeno:30. 11. 2013, 5:47   (upraveno 30. 11. 2013, 9:25)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním kole druhé části ČHL Krajánci doslova rozstříleli oslabené Rydo sedmi góly. Soupeř si sice také vytvořil řadu šancí, ovšem Milan Beneš se rozhodl, že tentokrát za svá zády puk nepustí a svému předsevzetí dosál, i když kolikrát i s přispěním svých obránců. Krajánci byli většinu zápasu lepším týmem a výborný výkon podtrhl hattrickem Lukáš Heřmanský.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Rydo Česká Třebová 7:0 (2:0, 5:0)

Do začátku 12. minuty se hrál vyrovnaný zápas, ale oba brankáři i přes řadu dobrých příležitostí drželi čistá konta. Jako první kapituloval Jiří Svěrák, kterého po ideální přihrávce Pavla Musila překonal Michal Schlögl - 1:0. To Krajánky nastartovalo a za dalších 15 sekund našla další pěkná nahrávka, tentokrát Lukáše Heřmanského Pavla Musila a ten zvýšil na 2:0. Další čtvrthodinku si nemohli Krajánci přijít na kloub brankáři Ryda, ovšem také Milan Beneš se v brance několikrát řádně zapotil, ovšem své družstvo podržel. Ve 28. minutě uvolnil Josef Crha Lukáše Heřmanského a ten zvýšil se štěstí na 3:0. Ve 41. minutě po rychlém protiútoku Krajánků přiťukl Miroslav Resler na modré puk Josefu Matyášovi, jeho střelu ještě Jiří Svěrák zlikvidoval, ale puk za jeho záda dorazil Michael Resler - 4:0. Za dalších 42 sekund našel dlouhým pasem Michal Schlogl Lukáše Heřmanského a jeho dělovka skončila pod horní tyčí branky Ryda - 5:0. Ve 37. minutě pak po asistenci Lubomíra Nespěšného Lukáš Heřmanský zkompletoval svůj hattrick na 6:0 a dokumentoval tak svůj výborný výkon v utkání. Za dalších 37 sekund převzal na útočné modré Miroslav Resler puk od Michaela Reslera a jeho střela skončila za zády brankáře Ryda - 7:0. V utkání navíc Krajánci dosáhli dvou dalších gólů, které bohužel ale rozhodčí neviděli a brankář Ryda neměl v sobě sportovní čest, aby gól přiznal, ale i tak Krajánci jasně Rydo přehráli a zapisují si první dva body do tabulky ve druhém kole.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 3, Michal Schlögl, Pavel Musil, Michael Resler, Miroslav Resler. Asistence: Michal Schlogl 2, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Josef Crha, Josef Matyáš, Michael Resler. Rozhodří: Petr Kvasnička, Jan Drozd. Vyloučení: 3:1, bez využití. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl - Pavel Musil - Lukáš Heřmanský, Josef Crha - Josef Matyáš, Pavel Hvězda - Miroslav Resler - Michael Resler. Sestava - Rydo: Jiří Svěrák - Martin Hajsler, Roman Lédr, Zdeněk Řehák, Ladislav Křivohlávek, Jaroslav Kroulík, Luboš Řehák, Emil Fečko, Zdeněk Bílý.

Komentáře k tomuto článku