Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Krajánci bez posil neměli proti vedoucímu celku JZD žádnou šanci a vysoko prohráli!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Krajánci bez posil neměli proti vedoucímu celku JZD žádnou šanci a vysoko prohráli!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Krajánci bez posil neměli proti vedoucímu celku JZD žádnou šanci a vysoko prohráli!

Vytvořeno:29. 6. 2020, 10:19   (upraveno 29. 6. 2020, 10:39)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu základní skupiny se museli Krajánci obejít bez všech posil a ze základní sestavy zůstali pouze Michael Resler a Marek Šťastný a brankář Lukáš Vavřina. Ve značně pozměněné sestavě tak měli Krajánci velmi těžkou pozici a celek JZD toho náležitě využil a s chutí si zastřílel, a to ještě měl svůj den Lukáš Vavřina, který zabránil mnoha dalším šancím...

Krajánci Ústí nad Orlicí - JZD Šumperk 6:19 (1:5, 0:3, 4:5, 1:6)

Do závěru 3. minuty Krajánci úspěšně bránili, ale pak po akci Pavla Vaňouse inkasovali z hole Dominika Cacha - 0:1. Za dalších 34 sekund pak zvýšil z přihrávky Tomáše Krče Radek Vogel na 0:2. Za dalších 62 sekund ale ujel Marek Šťastný a po jeho přihrávce snížil Michael Resler na 1:2. Na konci 6. minuty ale JZD odpovědělo brankou Dominika Marka po akci Dominika Cacha - 1:3. Ani ne za minutu po kombinaci Michala Šembery a Tomáše Krče zvýšil Dominik Marek na 1:4. Úvodní dějství zakončila stejná trojice a po nahrávkách Michala Šembery a Dominka Marka skóroval tentokrát Tomáš Krč - 1:5. Ve druhé části začali Krajánci ještě poctivěji bránit a inkasovali o něco méně. Ve 13. minutě zaúřadovala opět stejná trojice a po kombinaci Michala Šembery a Tomáše Krče zvýšil Dominik Marek na 1:6 a dokončil tak svůj první hattrick v utkání, Dalších sedm minut Krajánci úspěšně bránili, ale pak po asistenci Jana Moučky zamířil přesně  opět Dominik Marek - 1:7. Skóre druhé čtvrtiny uzavřel po akci Michala Šembery a Dominika Marka Tomáš Krč - 1:8. Nejvydařenější měli Krajánci třetí část. Hned v úvodu po akci Marka Šťastného snížil vydařenou střelou do horního růžku Filip Krystl na 2:8. Ve 26. minutě odpovědělo JZD brankou Tomáše Krče, který tak dokončil svůj první hattrick po akci Dominika Marka a Radka Vogela - 2:9. Za dalších deset sekund si to po přihrávce Jana Moučky Tomáš Krč zopakoval a bylo to kulatých 2:10. Ve 33. minutě po kombinaci Filipa Krystla a Michaela Reslera snížil nadvakrát Přemysl Rubeš na 3:10. Za dalších 21 sekund se prosadil individuálně Marek Šťastný a upravil stav na 4:10. Na začátku 35. minuty využilo JZD početní výhodu při vyloučení Přemyska Rubeše. Po kombinaci Dominika Cacha a Dominika Marka skóroval Pavel Vaňous na 4:11. Za dalších 45 sekund vybojoval Filip Krystl na polovině puk, přistrčil ho na Michaela Reslera a jeho střela pod horní tyč znamenala snížení na 5:11. Za dalších 45 sekund ale opět JZD odpovědělo. Přihrávku Tomáše Krče proměnil v branku Dominik Marek 5:12. Za dalších 27 sekund uzavřel třetí část a také svůj druhý hattrick Dominik Marek po akci Radka Vogela a Michala Šembery - 5:13. Poslední dějství bylo zcela v režii celku JZD, který přidal dalších šest zásahů. Ve 39. minutě zvýšil na 5:14 Jan Moučka po akci Tomáše Krče. Ve 42. minutě skóroval Dominik Marek po spolupráci s Dominikem Cachem na 5:15. V následující minutě pak mířil přesně pro změnu Tomáš Krč po asistenci Dominika Marka - 5:16. Ani ne za minut Tomáš Krč dokončil svůj druhý hattrick po kombinaci Michala Šembery a Jana Moučky - 5:17. Za dalších 39 sekund mířil do černého po osmé Dominik Marek po další pěkné kombinaci Jana Moučky a Pavla Vaňouse - 5:18. Na začátku 47. minuty také další kombinace Dominika Cacha a Dominika Marka skončila brankou Pavla Vaňouse na 5:19. Poslední slovo měli ale Krajánci. Ve 48. minutě vybojoval puk Filip Krystl a Michael Resler pohodlně dokončil svůj hattrick na 6:19.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Marek Šťastný, Filip Krystl, Přemysl Rubeš - Dominik Marek 8, Tomáš Krč 6, Pavel Vaňous 2, Jan Moučka, Dominik Cach, Radek Vogel. Asistence: Filip Krystl 3, Marek Šťastný 2, Michael Resler - Michal Šembera 6, Dominik Marek 6, Tomáš Krč 5, Jan Moučka 4, Dominik Cach 4, Pavel Vaňous 2, Radek Vogel 2. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 1:1, využití: 0:1. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Vladimír Vilímek, Marek Šťastný, Stanislav Kraitl, Michael Resler, Filip Krystl, Přemysl Rubeš (2), Marek Břehovský. Sestava - JZD Šumperk: Tomáš Řehák - Tomáš Krč (2), Jan Moučka, Pavel Vaňous, Dominik Cach, Radek Vogel, Dominik Marek, Michal Šembera.

Komentáře k tomuto článku