Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Krajánci výhrou nad Bandity potvrdili druhou příčku a šance na první místo stále žije!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Krajánci výhrou nad Bandity potvrdili druhou příčku a šance na první místo stále žije!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Krajánci výhrou nad Bandity potvrdili druhou příčku a šance na první místo stále žije!

Vytvořeno:23. 6. 2017, 9:58
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Utkání s Bandity provázelo velké dusno a následně i bouřka. Krajánci už v 7. minutě prohrávali 0:2, ale už za 15 minut vedli 3:2. Utkání ale nebylo lehké. Soupeř se sešel a Krajánci navíc zahazovali jednu šanci za druhou. Nakonec ale přece jenom nastříleli více branek a mohli se radovat z osmé výhry v soutěži, kterou potvrdili druhou příčku a navíc v případě výhry nad litomyšlskou Kobruu příští čtvrtek můžou být dokonce i první.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 6:4 (0:2, 3:0, 0:1, 3:1)

Už v 5. minutě uvolnil Roman Špička Michala Soukupa a ten v pohodě zavěsil do odkryté branky - 0:1. Přesně za dvě minuty pak po akci Josefa Hynka propálil Lukáše Vavřinu v brance Krajánků Jakub Fuzik - 0:2. Až v 18. minutě po přihrávce Filipa Luňáka mířil přesně k levé tyči Oldřich Čevora a snížil na 1:2. Ve 21. minutě pak po asistenci Jana Pešky zakončoval akci Jan Krejza a bylo srovnáno - 2:2. Ve 23. minutě uvolnil Oldřich Čevora opět Jana Krejzu a ten poslal Krajánky do vedení - 3:2. Ve 28. minutě ale po rychlém brejku Jana Jirmáska opět srovnal stav Tomáš Čejka - 3:3. Rozhodutí mělo přijít v posledním dějství. Hned po osmačtyřiceti sekundách hry se individuálně prosadil Oldřich Čevora a vrátil střelou k levé tyči Krajánkům opět vedení - 4:3. Ve 42. minutě po kombinaci Marka Štastného zvýšil přesnou střelou Petr Moravec už na 5:3. Banditi ale odpověděli přesně za 66 sekund. Po asistenci Jana Jirmáska prostřelil po zemí Lukáše Vavřina Jakub Fuzik - 5:4. Za dalších 37 sekund po zpětné přihrávce Michaela Reslera se Petr Moravec snažil vrátit přihrávku, ale Banditi si tečovali puk sami za záda Radka Ehrenbergera v brance a Krajánci tak pečetili svou výhru na konečných 6:4.

Fakta - branky: Jan Krejza 2, Oldřich Čevora 2, Petr Moravec 2 - Jakub Fuzik 2, Michal Soukup, Tomáš Čejka. Asistence: Filip Luňák, Jan Peška, Oldřich Čevora, Marek Šťastný, Michael Resler - Jan Jirmásek 2, Roman Špička, Josef Hynek. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Vojtěch Švub. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Filip Luňák, Jan Krejza, Jan Peška, Michael Resler (1,5), Miroslav Resler, Marek Šťastný, Oldřich Čevora, Petr Moravec. Sestava - Banditi Českáý Třebová: Radek Ehrenberger - Karel Steinmetz, Michal Soukup, Jan Jirmásek, Tomáš Čejka, Matěj Švec, Tomáš Doubrava, Jakub Fuzik, Josef Hynek, Roman Špička.

Komentáře k tomuto článku