Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Oba celky v oslabených sestavách..., lépe se s tím vypořádali Krajánci, kteří nasázeli Kaprům jedenáct branek...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Oba celky v oslabených sestavách..., lépe se s tím vypořádali Krajánci, kteří nasázeli Kaprům jedenáct branek...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Oba celky v oslabených sestavách..., lépe se s tím vypořádali Krajánci, kteří nasázeli Kaprům jedenáct branek...

Vytvořeno:26. 6. 2015, 23:57   (upraveno 27. 6. 2015, 0:31)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Úvodní zápas 2. ligy o konečné pořadí o 5. - 8. místo se lámal v závěru, který zvládli lépe Krajánci a získali tak první body do tabulky, když hattrick nastříleli Michael a Miroslav Reslerovi..

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kapři Dlouhoňovice 11:5 (0:1, 5:2, 1:0, 5:2)

Už po několikáté se Krajánci nevyvyrovali chybě v úvodu. Ta přišla ale až v 10. minutě a po přihrávce Miroslava Keprty dorazil opuštěný puk před brankou David Hrčka za záda Jirky Kaplana - 0:1. Krajánci se probudili až ve druhé čtvrtině. Po střele Petra Moravce se puk dostal do branky odrazem od Oldy Čevory a bylo vyrovnáno - 1:1. Za dalších 59 sekund vrátil Kaprům vedení Pavel Víša - 1:2. Za dalších 23 sekund uvolnil Miroslav Resler Petra Moravce, který opět srovnal stav - 2:2.  Za dalších 26 sekund pak zakončil individuální akci Miroslav Resler a dokonal tak obrat - 3:2. Ve 20. minutě si Krajánci dlouho koledovali o branku. Třikrát namazali soupeři  to nakonec využil Miroslav Keprta k vyrovnání - 3:3. Za dalších 25 sekund Kapři zaútočili, ovšem puk jim odebral Michael Resler, ten převzal Miroslav Resler a po jeho přihrávce Petr Moravec vrátil Krajánkům vedení - 4:3. Ve 21. minutě uvolnil Oldřich Čevora Miroslava Reslera a ten zvýšil blafákem na 5:3. Ve 31. minutě předvedl samostatnou akci karel Horák a po jeho přesné přihrávce se prosadil dorážkou Michael Resler na 6:3. Na začátku 39. přihrával Miroslav Musil a Pavel Víša snížil na 6:4. Za dalších 34 sekund poslal přihrávku David Hrčka na Pavla Šourka a jeho střela z dálky skončila překvapivě za zády Jirky Kaplana - 6:5. Za dalších 21 sekund ale po kombinaci Miroslava Reslera a Petra Moravce odpověděl Oldřich Čevora na 7:5. Za dalších 53 sekund po akci Oldřicha Čevory dokončil svůj hattrick Miroslav Resler na 8:5. Ve 45 minutě se prosadil přímo z vhazování Michael Resler a zvýšil na 9:5. Ve 47. minutě po přihrávce Oldřicha Čevory zvýšil Karel Horák na kulatých 10:5. Sekundu před koncem utkání zužitkoval blafákem přihrávku Miroslava Reslera Michael Resler, dokončil tak svůj hattrick a také zakončil celý zápas - 11:5.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Michael Resler 3, Oldřich Čevora 2, Petr Moravec 2, Karel Horák - Pavel Víšek 2, Miroslav Keprta, David Hrčka, Pavel Šourek. Asistence: Miroslav Resler 4, Oldřich Čevora 3, Petr Moravec 2, Karel Horák, Michael Resler - Miroslav Keprta, David Hrčka, Miroslav Musil. Vyloučení: 0:2, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Karel Horák, Přemysl Rubeš, Michael Resler, Oldřich Čevora, Petr Moravec. Sestava - Kapři Dlouhoňovice: Patrik Keprta - Miroslav Keprta, Marek Keprta, David Hrčka, Miroslav Musil (4), Jakub Doleček, Pavel Víšek, Pavel Šourek.  

Komentáře k tomuto článku