Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Krajánci díry v sestavě nezalátali a poprvé letos se Žamberkem po zásluze prohráli...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Krajánci díry v sestavě nezalátali a poprvé letos se Žamberkem po zásluze prohráli...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Krajánci díry v sestavě nezalátali a poprvé letos se Žamberkem po zásluze prohráli...

Vytvořeno:1. 7. 2015, 23:46   (upraveno 2. 7. 2015, 11:36)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Až ve třetím vzájemném utkání našel Žamberk recept na Krajánky a po zásluze zvítězil. Krajánkům chyběl citelně zraněný brankář Jiří Kaplan aq řada klíčových hráčů. Šestice nicméně bojovala, seč jí síly stačily, ale Žamberk bylo tentokrát o třídu lepší.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 4:13 (0:2, 0:2, 2:4, 2:5)

Krajánkům chyběli na zápas obránci, a tak museli do obrany mazáci Rubeš, Čevora a Mich. Resler. To byla voda na mlejn Žamberáků. Ti sice hráli také s šesticí hráčů, ovšem v průměru o dvacet let mladšími. Krajánci bránili až do konce 4. minuty, kdy se po přihrávce Martina Brožka prosadil Kryštof Chmelan - 0:1. V 10. minutě překonal Martina Volfa po asistenci Tomáše Diblíka Martin Brožek a bylo to už 0:2 a uzavřel tak první čtvrtinu utkání. Krajánci si sice vytvořili také několik slibných příležitostí, ale brankář René Toman byl proti. Ve 14. minutě po přihrávce Tomáše Brožka zvýšil Petr Nosál na 0:3. Ve 22. minutě pak Žamberští využili početní výhodu Tomášem Brožkem po přihrávce Kryštofa Chmelana - 0:4. Druhou polovinu utkání začal Stilmat opět aktivně a hned po 35ti sekundách hry mířil přesně Martin Brožek po spolupráci s Tomášem Diblíkem - 0:5. Na začátku 30. minuty pak Žamberk využil druhou početní výhodu Petrem Nosálem, který zužitkoval přihrávku Tomáše Brožka - 0:6. Za dalších 48 sekund se individuálně prosadil Tomáš Brožek a zvýšil na 0:7. Ve 32. minutě po kombinaci Kryštofa Chmelana a Martina Brožka přidal další gól Roman Papáček - 0:8. Za dalších 33 sekund poslal Michael Resler pas na najetého Martina Černého. Ten své sólo od poloviny hřiště zakončil střelou, ovšem puk brankář Toman vyrazil na zadní síťku. Do ní udeřil opět Martin Černý a puk skončil obloukem na zádech René Tomana a následně se odrazil do branky - 1:8. Ve 36. minutě jel sám na René Tomana Michael Resler, ale ten opět jeho střelu vyrazil. Puku se zmocnil Petr Moravec a po jeho ideální přihrávce trefil už přesně Michael Resler a snížil na 2:8 a uzavřelo tak třetí část. V posledním dějství Žamberk na tuto branku odpověděl hned třikrát. Ve 38. minutě po akci Tomáše Díblíka zvýšil Tomáš Brožek na 2:9 a za dalších dvacet sekund dokončil svůj hattrick v utkání Martin Brožek po asistencích Tomáše Diblíka a Petra Nosála a zaokrouhlil stav na 2:10. Ve 42. minutě se individuálně prosadil Tomáš Diblík a zpoza branky šikovně skóroval na 2:11. Na začátku 43. minuty po přihrávce Petra Moravce snížil přesnou střelou k tyči Oldřich Čevora na 3:11. Ve 45. minutě se prosadil rychlý Martin Brožek a po jeho přihrávce skóroval Roman Papáček - 3:12. Ve 46. minutě zachytil sólo Tomáše Brožka na červené čáře Michael Resler a po jeho přihrávce snížil Miloš Černý na 4:12. Ve 47. minutě dokončil svůj hattrick Kryštof Chmelan po asistenci Petra Nosála a upravil tak stav na konečných 4:13.

Fakta - branky: Martin Černý, Michael Resler, Oldřich Čevora, Miloš Černý - Martion Brožek 3, Kryštof Chmelan 3, Tomáš Brožek 2, Petr Nosál 2, Roman Papáček 2, Tomáš Diblík. Asistence: Michael Resler 2, Petr Moravec 2 - Tomáš Diblík 4, Martin Brožek 3, Tomáš Brožek 2, Kryštof Chmelan 2, Petr Nosál 2. Vyloučení: 2:0, využití: 0:2. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Martin Volf - Michael Resler (2), Oldřich Čevora, Přemysl Rubeš (2), Martin Černý, Miloš Černý, Petr Moravec. Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Tomáš Brožek, Martin Brožek, Tomáš Diblík, Petr Nosál, Roman Papáček, Kryštof Chmelan.

Komentáře k tomuto článku