Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Krajánci v odvetě nezopakovali výkon proti Stilmatu z minula a po zásluze odešli poraženi!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Krajánci v odvetě nezopakovali výkon proti Stilmatu z minula a po zásluze odešli poraženi!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Krajánci v odvetě nezopakovali výkon proti Stilmatu z minula a po zásluze odešli poraženi!

Vytvořeno:21. 6. 2018, 13:56
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Žamberský Stilmat měl problémy se sestavou, a tak vypomohli hosté Petr Kovář, Zbyněk Škorpil a Radek Morkes. V sestavě se ukázal poprvé i mistr světa v in-line hokeji David Balász. Krajánci se nechali ale unést útočnou hrou, která ale více svědčila Žamberským, a ti po zásluze nakonec zvítězili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 4:7 (0:1, 1:3, 1:2, 2:1)

Krajánci začali utkání opatrně a přes deset minut neinkasovali a branka nepadla ani na druhé straně. Až v 11. minutě uvolnil David Balász Tomáše Brožka a ten poprvé prostřelil Lukáše Vavřinu v brance Krajánků - 0:1. Hned v úvodu druhé čtvrtiny po čtyřiceti sekundách hry přihrával Petr Kovář a akci zakončoval Daniel Vábr - 0:2. Za dalších třiasedmdesát sekund po akci Radka Morkese už zvyšoval na 0:3 David Balász. Na začátku 23. minuty ale uvolnil Vladimír Doha Oldřicha Čevoru a ten pohotově snížil na 1:3. Žamberští ale rychle odpověděli. Na konci 24. minuty po přihrávce Petra Kováře zvýšil Zbyněk Škorpil na 1:4. Také třetí čtvrtinu zahájili Žamberští lépe. Ve 33. minutě uvolnil David Balász Radka Morkese a ten mířil přesně - 1:5. Ve 35. minutě po kombinaci Davida Balásze a Petra Kováře upravil stav na 1:6 Tomáš Brožek. Čtyři sekundy před koncem třetí čtvrtiny po asistenci Oldřicha Čevory snížil Vladimír Doha na 2:6. Do posledního dějství vstoupili lépe Krajánci. Ve 40. minutě po přihrávce Lubomíra Nespěšného snížil Oldřich Čevora na 3:6 a na začátku 47. minuty po přihrávce Michaela Reslera dokonce Vladimír Doha na 4:6. V poslední minutě přistoupili Krajánci ke hře bez brankáře, ale puk získal Zbyněk Škorpil a trefil prázdnou klec a upravil tak stav na konečných 4:7.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Vladimír Doha 2 - Tomáš Brožek 2, Zbyněk Škorpil 2, Daniel Vábr, David Balász, Radek Morkes. Asistence: Oldřich Čevora, Vladimír Doha, Lubomír Nespěšný, Michael Resler. Vyloučení: 2:3, bez využití. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Lubomír Nespěšný, Vladimír Doha, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Stanislav Kraitl, Miroslav Resler (2), Michael Resler, Vladimír Vilímek (2). Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Petr Kovář, Radek Morkes (2), Zbyněk Škorpil, Tomáš Brožek, David Brožek (2), Daniel Vábr, David Balász, Tomáš Ulrich (2).

Komentáře k tomuto článku