Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Krajánci povolili Heat Techu posily a v přestřelce ho porazili!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Krajánci povolili Heat Techu posily a v přestřelce ho porazili!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Krajánci povolili Heat Techu posily a v přestřelce ho porazili!!

Vytvořeno:22. 6. 2018, 23:37   (upraveno 22. 6. 2018, 23:57)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci povolili Heat Techu posílení nad limit, a tak museli čelit čtvrtému muži kanadského bodování Jakubu Pejchovi a také hráči prvoligové Pandy Janu Nastoupilovi. V gólové přestřelce byli nakonec přece jenom přesnější Krajánci, kteří o branku zvítězili!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heat Tech Lanškroun 8:7 (3:3, 0:1, 2:0, 3:3)

Na začátku 4. minuty Krajánci nedůsledně bránili a Heat Tech skóroval, když přihrávku Jakuba Pejchy proměnil v úvodní gól Jan Nastoupil - 0:1. Na konci 6. minuty ale ujel Petr Moravec a srovnal stav na 1:1. Za dalších 50 sekund ale po kombinaci Jana Nastoupila a Jakuba Pejchy vrátil lanškrounskému cellku vedení Michal Kilčický - 1:2. Na začátku 11. minuty pak po akci Michala Kilčického zvýšil Jan Juřina na 1:3. Krajánky tro ale nepoložilo a za dalšěích 26 sekund po krásné akci uvolnil Josef Crha Lubomíra Nespúěšného a ten s přehledem snížil na 2:3. Deset sekund před koncem první části se prodral na polovinu Heat Techu Miroslav Resler a jeho zpětnou přihrávku před branku proměnil ve vyrovnávací gól Michael Resler - 3:3. Druhá část se dlouho hrála bez branek, ale až v jejím úplném závěru Krajánci špatně střídali a po akci Jana Juřiny vrátil lanškrounskému celku vedení se štěstím Jakub Pejcha - 3:4. Na konci 28. minuty vybojoval puk na polovině hřiště Michael Resler a přesnou přihrávkou našel najetého Marka Šťastného, který po zemi srovnal stav - 4:4. Ve 36. minutě pak dokonal obrat po úniku Miroslav Resler - 5:4. Na konci 38. minuty šel do brejku Michael Resler a po jeho zpětné nahrávce zvýšil s přehledem Miroslav Resler na 6:4. Ve 39. minutě fauloval Michael Resler a Heat tech na začátku 41. minuty početní výhodu využil, když asistenci Michala Kilčického zužitkoval Jan Juřina - 6:5. Za dalších 41 sekund ale po rychlém úniku Vladimíra Vilímka a jeho přesné přihrávce své vyloučení napravil Michael Resler pohotovou střelou za záda Kamila Nimmrichtera - 7:5. Heat Techu ale stačilo deset sekund na další branku. Po pasu Michala Kilčického dokončil svůj hattrick v utkání Jan Juřina - 7:6. Za dalších 28 sekund ale po pasu Vladimíra Dohy skóroval Petr Moravec - 8:6. Ve 47. minutě Heta Tech ještě jednou udeřil. Po nahrávce Jana Nastoupila se trefil Jakub Pejcha a snížil na 8:7. Lanškrounský celek pak přistoupil ke hře bez brankáře a v úplném závěru málem inkasoval, když k vyrovnání se vůbec nedostal. Všichni hráči Krajánků včetně brankáře zaslouží za disciplinovaný výkon pochvalu!

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Michael Resler 2, Petr Moravec 2, Lubomír Nespěšný, Marek Šťastný - Jan Juřina 3, Jakub Pejcha 2, Michal Kilčický, Jan Nastoupil. Asistence: Michael Resler 2, Josef Crha, Miroslav Resler, Vladimír Vilímek, Vladimír Doha - Michal Kilčický 3, Jan Nastoupil 2, Jakub Pejcha 2, Jan Juřina. Vyloučení: 4:3, využití: 0:1. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Lubomír Nespěšný, Vladimír Doha, Petr Moravec (2), Josef Crha, Vladimír Vilímek (2), Marek Šťastný (2), Michael Resler (2), Miroslav Resler. Sestava - Heat Tech Lanškroun: Kamil Nimmrichter - Jan Juřina, Petr Mík st., David Bednář (4), Jan Nastoupil, Jakub Pejcha, Michal Kilčický (2).

Komentáře k tomuto článku