Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Marek Šťastný zahrál životní zápas a odnesl to lanškrounský Heat-Tech, hattrick přidal i Jiří Drobný ml.

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Marek Šťastný zahrál životní zápas a odnesl to lanškrounský Heat-Tech, hattrick přidal i Jiří Drobný ml.

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Marek Šťastný zahrál životní zápas a odnesl to lanškrounský Heat-Tech, hattrick přidal i Jiří Drobný ml.

Vytvořeno:22. 6. 2016, 23:03   (upraveno 22. 6. 2016, 23:03)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Utkání o stupně vítězů začalo hekticky a po 155ti sekundách Krajánci prohrávali 0:3 a v 10. minutě 3:6, aby ve 28. minutě už vedli 7:6. Velmi se dařilo Marku Šťastnému (3+5) a hattrick také přidal kanonýr Jiří Drobný ml. V sestavě se poprvé objevil Tomáš Cvejn a v těžkém duelu nezklamal. Obránci to opět museli zvládnout ve třech a nakonec po velmi tuhém boji Krajánci získali všechny body a tlačí se na stupně vítězů, kde obhajují loňské druhé místo.
 

Krajánci Ústí n/O - Heat-Tech Lanškroun 10:8 (3:6, 2:0, 2:1, 3:1).

Už po 95ti sekundách hry zachytili David Babák přihrávku Tomáše Cvejna a po rychlém brejku a po jeho nahrávce vsítil úvodní gól Filip Večeř - 0:1. Za dalších 25 sekund se prosadil Michal Janků a po jeho asistenci zakončoval akci Jan Boruch a Heat-Tech vedl 0:2. Za dalších 35 sekund zachytil přihrávku Miroslava Reslera Radek Novák a sám akci ihned zakončil - 0:3. Za dalších 43 sekund přihrával Tomáš Cvejn a Marek Šťastný snížil na 1:3. Krajánci se chytli a na konci 5. minuty po přihrávce Marka Šťastného přidal další branku po brejku Josef Crha - 2:3. Za necelou minutu uvolnil Marek Šťastný Miroslava Reslera, ten se prosmýkl mezi obránci a vyrovnal na 3:3. Na konci 8. minuty ale vrátil Heat- Techu vedení Michal Janků po asistenci Jana Borucha - 3:4. To pro změnu povzbudilo soupeře a v 10. minutě zvýšil Filip Večeř z přihrávky Michala Janků na 3:5. Přesně za třicet sekund se prosadil z přihrávky Jana Juřiny rychlý Radek Novák a už to bylo opět o tři branky - 3:6. Soupeř se ale vedením uspokojil, polevil v pohybu a Krajánci se začali prosazovat. Hned v úvodu druhé částio po 35ti sekundách hry vybojoval Oldřich Čevora puk a blafákem snížil na 4:6. Za dalších 34 sekund se prosadil individuálně Miroslav Resler a bylo to už 5:6. Soupeř se začal strachovat o výsledek a Krajánci také na začátku 27. minuty opět udeřili, když přihrávku Marka Šťastného proměnil ve vyrovnávací gól Jiří Drobný ml. - 6:6. Ve 28. minutě si to oba zopakovali a po další přesné přihrávce Marka Šťastného poslal opět Jiří Drobný ml. Krajánky do vedení - 7:6. Ve 33. minutě se povedl Mírovi Reslerovi druhý námaz, který využil Filip Večeř k vyrovnání na 7:7. Ve 37. minutě ale vrátil Krajánkům vedení Marek Šťastný po přihrávce Oldřicha Čevory - 8:7. Ve 40. minutě pak po akci Marka Šťastného dokončil hattrick Jiří Drobný ml. - 9:7 a na kulatých 10:7 se prosadil po individuální akci Marek ŠŤastný a také on dokončil hattrick. Soupeř už pouze stačil využít početní výhodu při vyloučení Marka Šťastného, když po přihrávce Filipa Večeře skóroval Jan Boruch - 10:8. 

Góly: Marek Šťastný 3, Jiří Drobný ml. 3, Miroslav Resler 2, Oldřich Čevora, Josef Crha - Filip Večeř 3, Jan Boruch 2, Radek Novák 2, Michal Janků.Asistence: Marek Šťastný 5, Oldřich Čevora, Tomáš Cvejn - Michal Janků 2, Jan Boruch, Jan Juřina, Filip Večeř, David Babák. Vyloučení: 1:0,využití: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler, Tomáš Cvejn, Marek Šťastný (1,5), Michael Resler, Jiří Drobný ml., Josef Crha, Oldřich Čevora. Sestava - Heat-Tech Lanškroun: Michal Šparlinek - Jan Boruch, Michal Janků, Jan Juřina, David Bednář, Radek Novák, Filip Večeř, David Babák, Josef Matyáš. 

 
 

Komentáře k tomuto článku