Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Úvodní finálový duel třetí ligy Svitap nakonec zvládl a oplatil českotřebovským Kohoutům porážku...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Úvodní finálový duel třetí ligy Svitap nakonec zvládl a oplatil českotřebovským Kohoutům porážku...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Úvodní finálový duel třetí ligy Svitap nakonec zvládl a oplatil českotřebovským Kohoutům porážku...

Vytvořeno:26. 6. 2014, 0:43   (upraveno 26. 6. 2014, 0:59)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovští Kohouti byli nad síly Svitapu ve 2. lize a i v tomto utkání, tentokrát třetí ligy, to ze začátku vypadalo se Svitapem zle. Kohouti už vedli 4:1 a 5:2, ale ve 29. minutě zavelel v přesilovce k obratu Marek Šťastný a od té doby existovalo na ploše jen jedno družstvo a Svitap obrat dotáhl do vítězného konce a po zásluze zvítězil.

Svitap (Krajánci Ústí nad Orlicí) - Kohouti Česká Třebová 8:5 (0:1, 2:3, 4:1, 2:0)

Svitap má tragické úvody a ani v tomto duelu tomu nebylo jinak. V 9. minutě se prosadil střelou po zemi Petr Šána a Kohouti zároveň tímto gólem uzavřeli první čtvrtinu - 0:1. Ve 14. minutě po fatální chybě Svitapu šel sám na Karla Vaňka Karel Steinmetz a zvýšil na 0:2. V 15. minutě ale ideálně uvolnil Marek Šťastný Pavla Musila a ten snížil na 1:2. Zlepšení ve hře Svitapu to ale nepřineslo. Naopak v 16. minutě zvýšil nejprve Karel Steinmetz na 1:3 a za dalších 12 sekund Michal Soukup na 1:4. Na začátku 21. minuty po pasu Lukáše Musila snížil blafákem Michael Resler na 2:4 a uzavřel tak první polovinu utkání. Ve 28. minutě to byli opět Kohouti a Jan Jirmásek odpověděl na 2:5. To byl ale poslední přesný zásah Kohoutů v tomto duelu, když Karel Vaněk už za svá záda po výborném výkonu další puk nepustil. Ve 29. minutě při vyloučení Petra Šány snížil z přihrávky Karla Horáka Marek Šťastný na 3:5 a odstartoval tak obrat v utkání. Ve 32. minutě totiž po přihrávce Pavla Musila  snížil Lubomír Nespěšný na 4:5 a za dalších 43 sekund Karel Horák po asistenci Oldřicha Čevory vyrovnal na 5:5. Obrat pak dokonal ve 36. minutě z přihrávky Michaela Reslera Pavel Musil - 6:5. V posledních minutách už Kohouti zcela odpadli a Svitap zahazoval jednu šanci za druhou. Ve 40. minutě se prosadil sólem Miroslav Resler a jeho nezištnou přihrávku zužitkoval v další branku Marek Šťastný - 7:5. Ve 46. minutě po výborné kombinaci Miroslav Reslera a Marka Šťastného uzavřel utkání Oldřich Čevora na konečných 8:5.

Fakta - branky: Marek Šťastný 2, Pavel Musil 2, Michael Resler, Lubomír Nespěšný, Karel Horák, Oldřich Čevora - Karel Steinmetz 2, Petr Šána, Michal Soukup, Jan Jirmásek. Asistence: Miroslav Resler 2, Marek Šťastný 2, Lukáš Musil, Pavel Musil, Michael Resler, Karel Horák, Oldřich Čevora. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí n/O: Karel Vaněk - Miroslav Resler, Karel Horák, Oldřich Čevora, Michael Resler, Lukáš Musil, Lubomír Nespěšný, Pavel Musil, Marek Šťastný. Sestava - Kohouti Česká Třebová: Kamil Švec - Petr Šána, Pavel Šimek, Michal Soukup, Karel Stenmetz, David Mrštný, Jan Jirmásek, Jakub Hyksa.

Komentáře k tomuto článku