Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 V ústeckém derby s Proplastem Krajánci během tři minut třikrát inkasovali a bylo rozhodnuto!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 V ústeckém derby s Proplastem Krajánci během tři minut třikrát inkasovali a bylo rozhodnuto!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 V ústeckém derby s Proplastem Krajánci během tři minut třikrát inkasovali a bylo rozhodnuto!

Vytvořeno:23. 12. 2014, 16:34   (upraveno 14. 7. 2015, 20:53)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtvrtém zápase druhého kola 1. Českotřebovské hokejové ligy se setkaly dva neporažené týmy. Favoritem byl Proplast, přestože oba týmy hrály bez několika svých opor. Po vyrovnané první polovině Proplast od 29. minuty v rozpětí tří minut třikrát skóroval a o jeho výhře tak bylo rozhodnuto.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Proplast Ústí nad Orlicí 3:6 (2:2, 1:4)

Od prvních minut se všechny útoky točily kolem dvou hráčů soupeře, a to Tomáše Zavřela a Petra Šedy. V 5. minutě pak po přihrávce Tomáše Zavřela otevřel skóre utkání Tomáš Vavřina - 0:1. Ve 12. minutě hrál Proplast přesilovku při vyloučení Michaela Reslera a po další asistenci Tomáše Zavřela zvýšil Petr Šeda na 0:2. Ve 14. minutě získal puk za brankou soupeře Michael Resler a po jeho přihrávce najetý Oldřich Čevora snížil na 1:2. V 18. minutě zavezl puk do třetiny Michael Resler, přihrál na Michala Bohatého a jeho střílenou přihrávku usměrnil za záda Martina Preislera opět Oldřich Čevora a vyrovnal na 2:2. Až ve 29. minutě se prosadil Tomáš Zavřel a Petr Šeda byl na konci kombinace a vrátil Proplastu vedení - 2:3. Na konci 31. minuty si to oba zopakovali a Petr Šda z opět z asistence Tomáše Zavřela dokončil svůj hattrick - 2:4. Ve 32. minutě po přihrávce Davida Babáka pak Tomáš Zavřel přidal další branku na 2:5. Ve 36. minutě uvolnil Miroslav Váně Tomáše Vavřinu a i jeho střela si našla cestu do sítě za záda Milana Beneše - 2:6. Ve 39. minutě po spolupráci s Oldřichem Čevorou pak uzařel skóre utkání Milan Boucník na konečných 3:6.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Milan Boucník - Petr Šeda 3, Tomáš Vavřina 2, Tomáš Zavřel. Asistence: Michael Resler, Michal Bohatý, Oldřich Čevora - Tomáš Zavřel 4, David Babák, Miroslav Váně. Vyloučení: 3:2, využití: 0:1. Rozhodčí: Petr Šána, Filip Maršík. Sestava - Krajánci Ústí n/O: Milan Boucník, Karel Horák, Vladimír Knap, Michal Bohatý, Pavel Musil, Miroslav Resler, Pavel Hvězda, Michael Resler, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek. Sestava - Proplast Ústí n/O: Martin Preisler - Miroslav Váně, Tomáš Vavřina, Jiří Trnka, Libor Paclík, Tomáš Zavřel, David Babák, Petr Šeda, Jan Janoušek.

Komentáře k tomuto článku