Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Vedoucí celek Stilmatu bez svých hvězd podlehl zcela jasně Krajánkům a ti jej vystřídali na špici tabulky!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Vedoucí celek Stilmatu bez svých hvězd podlehl zcela jasně Krajánkům a ti jej vystřídali na špici tabulky!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Vedoucí celek Stilmatu bez svých hvězd podlehl zcela jasně Krajánkům a ti jej vystřídali na špici tabulky!

Vytvořeno:1. 7. 2020, 7:18   (upraveno 24. 5. 2021, 10:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Žamberský Stilmat po dvou výhrách vévodil tabulce finálové skupiny o 1. až 6. místo. Největší hvězdy Stilmatu nepřicestovaly, naopak Krajánci téměř v plné ,,palbě" neponechali nic náhodě a drtivým nástupem v první polovině utkání rozhodli o své jasné výhře a posunuli se po dvou výhrách na čelo tabulky právě před žamberský Stilmat.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 9:3 (5:1, 4:0, 0:1, 0:1)

Ústecký celek zahájil útočněji, ale prosadil se až v 5. minutě. To si vzal puk Vladimír Doha, projel až před branku René Tomana a jeho zpětnou přihrávku proměnil ve vedoucí branku Lukáš Novák - 1:0. Za dalších dvecat sekund ale poslal od vlastní branky pas Erik Vápeník na Dušana Vápeníka a ten prostřelil Lukáše Vavřinu a vyrovnal na 1:1. V 7. minutě předvedl sólo přes celé hřiště Lukáš Novák a střelou k tyči vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Za další minutu rozehrál akci Miroslav Resler na polovině hřiště s Michalem Šimem, ten z pravé strany našel najetého Michaela Reslera a ten zamířil pohotově k tyči a zvýšil nan 3:1. Krajánci se chytli a v 11. minutě předvedli rychlou kombinaci Jakub Novák a střelec branky Lukáš Novák, který tak dokončil svůj hattrick - 4:1. Za dalších dvacet sekund u vlastní branky vysunul Michal Šimo Patrika Šebka, ten přejel červenou čáru a posunul puk na Michaela Reslera. Ten blafákem zvýšil už na 5:1 a zakončil tak úspěšnou první čtvrtinu Krajánků. Ústeckému celku se dařilo i ve druhé části zápasu. V 15. minutě se Vladimír Doha dostal k odraženému puku, zbavil se dvou hráčů a mezi betony René Tomana zvýšil na 6:1. O dvě minuty později pak poslal Patrik Šebek pas zpoza branky na najetého Michala Šima a ten přesnou střelou k tyči přidal branku nan 7:1. Za další minutu po rychlé kombinaci uvolnil Lukáš Novák Michala Šima a bylo to už 8:1. Ve 20. minutě pak Miroslav Resler vybojoval puk pro Patrika Šebka a jeho střílenou přihrávku před branku tečoval za záda René Tomana Michael Resler a dovršil tak svůj hattrick - 9:1. Tím se ale nárůst skóre zastavil. Krajánci zvolnili a žamberský celek se navíc pod hrozbou debaklu stáhl ještě více před svou branku. Ve 37. minutě se povedl Stilmatu brejk a Erik Vápeník našel před brankou Petra Nosála a ten na dvakrát snížil na 9:2. Další šance ve třetí části se na obou stranách neujaly, a tak se šlo do posledního dějství. Obraz hry se nezměnil. Krajánci neustále obléhali branku Stilmatu a soupeř hrozil brejky. Ve 41. minutě Michal Šimončič odebral na polovině puk Vladimíru Dohovi a upravil skóre na konečných 9:3.

Fakta - branky: Lukáš Novák 3, Michael Resler 3, Michal Šimo 2, Vladimír Doha - Dušan Vápeník, Petr Nosál, Michal Šimončič. Asistence: Patrik Šebek 3, Miroslav Resler 2, Vladimír Doha, Michal Šimo, Lukáš Novák, Jakub Novák - Erik Vápeník 2. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Patrik Šebek, Miroslav Resler (2), Michael Resler (2), Michal Šimo, Jiří Drobný, Jakub Novák, Lukáš Novák, Vladimír Doha. Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Petr Nosál, Jakub Stejskal, Tadeáš Pešek, Roman Papáček, Tomáš Brožek, David Brožek ml.., Dušan Vápeník, Erik Vápeník, Michal Šimončič, Jan Vencl.

Komentáře k tomuto článku