Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Choceňský Slavoj Krajánky nešetřil a nasázel jim devatenáct kusů!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Choceňský Slavoj Krajánky nešetřil a nasázel jim devatenáct kusů!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Choceňský Slavoj Krajánky nešetřil a nasázel jim devatenáct kusů!!!

Vytvořeno:7. 7. 2016, 17:21
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci slátali sestavu na Choceň, ovšem také soupeř nastoupil jen s pěti hráči. Od prvních minut se hrál otevřený in-line hokej a šance se střídaly na obou stranách. Jen zakončení bylo velmi rozdílné. Choceňští v polovině zápasu vedli 8:0 a Krajánci ne a ne se trefit. Slavoj naopak proměňoval snad vše, na co sáhl. Svůj den snad neměl nikdo, ani brankář Jirka Kaplan. Plusové hodnocení snad zaslouží pouze Karel Mifek, autor dvou gólů Krajánků.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Slavoj Choceň 3:19 (0:6, 0:2, 2:8, 1:3)

Už ve 2. minutě vybojoval puk Jan Mimra a po jeho nahrávce otevřel skóre utkání Filip Luňák - 0:1. V následující minutě opět přihrával Jan Mimra a tentokrát Jaroslav Teplý prostřelil mezi nohy Jiřího Kaplana - 0:2. Ve 4. minutě se prosadil po přihrávce Jana Ropka Filip Luňák na 0:3. Krajánci sice také útočili a měli šance, ale jakmile neproměnili, tak soupeř trestal. V 8. minutě se prosadil po brejku Filipa Luňáka Jan Ropek - 0:4, za minutu skóroval Aleš Vích na 0:5, opět z přihrávky Filipa Luňáka. Úvodní dějství zakončil dokončeným hattrickem Filip Luňák po nahrávce Jana Mimry - 0:6. Ve druhé části se Choceň trochu uklidnila. Až v 19. minutě zvýšil Filip Luňák po asistenci Jana Ropka na 0:7 a ve 22. minutě se trefil Aleš Vích po nahrávce Filipa Luňáka - 0:8. Také třetí dějství načli hráči Slavoje. Ve 24. minutě se prosadil individuálně Jan Ropek na 0:9. Až ve 25. minutě dorážel střelu Tomáše Kormana za záda výborného Luboše Růžičky Karel Mifek a snížil na 1:9. Za pár sekund ale odpověděl opět Jan Ropek, který po přihrávce Aleše Vícha dokončil svůj hattrick - 1:10. Ve 28. minutě dokončil hattrick i Aleš Vích po akci Filipa Luňáka - 1:11. Ve 29. minutě se prosadili konečně znovu Krajánci. A byl to opět Karel Mifek, který zužitkoval přihrávku Miroslava Reslera - 2:11. Ve 31. minutě nejprve odpoveděl Filip Luňák po přihrávce Jana Ropka na 2:12 a za dalších třicet sekund si to oba vyměnili a Jan Ropek přidal branku na  2:13 po akci Filipa Luňáka. Za dalších třicet sekund přidal gól Filip Luňák a dokončil tak svůj druhý hattrick v utkání po spolupráci s Alešem Víchem - 2:14. Ve 33. minutě skóroval pro změnu Aleš Vích po akci Jana Mimry na 2:15 a třetí část uzavřel za další minutu Jan Mimra po akci Filipa Luňáka - 2:16. I poslední část zahájili nejprve hráči Slavojer, když ve 37. minutě se trefil Aleš Vích po přihrávce Jana Mimry - 2:17. Ve 44. minutě zužitkoval přihrávku Michaela Reslera zpoza branky Vladimír Vilímek a snížil na 3:17. Choceň ale ještě dvakrát odpověděla. Ve 47. minutě dokončil svůj druhý hattrick v utkání Aleš Vích na 3:18 a ve 48. minutě pečetil vysokou výhru Slavoje stejný hráč svým sedmým gólem v zápase po spolupráci s Janem Ropkem - 3:19.

Fakta - branky: Karel Mifek 2, Vladimír Vilímek - Aleš Vích 7, Filip Luňák 6, Jan Ropek 4, Jan Mimra, Jaroslav Teplý. Asistence: Tomáš Korman, Miroslav Resler, Michael Resler - Filip Luňák 7, Jan Mimra 5, Jan Ropek 4, Aleš Vích 2. Vyloučení: 0:1, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Michael Resler, Miroslav Resler, Oldřich Čevora, Karel Mifek, Přemysl Rubeš, Tomáš Korman, Vladimír Vilímek. Sestava - Slavoj Choceň: Luboš Růžička - Filip Luňák, Jan Mimra, Jan Ropek, Aleš Vích, Jaroslav Teplý (1,5).

Komentáře k tomuto článku