Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Krajánci po nepřesvědčivém výkonu porazili hlavně díky Milanovi Benešovi v brance nebezpečnou Třebovici!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Krajánci po nepřesvědčivém výkonu porazili hlavně díky Milanovi Benešovi v brance nebezpečnou Třebovici!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Krajánci po nepřesvědčivém výkonu porazili hlavně díky Milanovi Benešovi v brance nebezpečnou Třebovici!

Vytvořeno:10. 1. 2016, 14:08   (upraveno 10. 1. 2016, 14:09)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Loňská ,,stříbrná" Třebovice byla dalším soupeřem Krajánků. V prvním letošním duelu Krajánci zvítězili 5:2, ovšem v jiné sestavě. Odveta nebyla tak jasná a a hlavně v úvodu začátku podržel mužstvo Milan Beneš, a to bylo nakonec rozhodující a Krajánci těsně zvítězili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Třebovice 3:1 (1:0, 2:1)

Oba celky se snažily v úvodu utkání rychle vsítit branku. Do více vyložených šancí se dostala ale Třebovice. Pozorný Milan Beneš v brance se ale překonat nenechal a útočníci soupeře si na něm vždy vylámali zuby. Když neuhodilo na straně Krajánků, tak se Krajánci chopili šance. Na konci 13. minuty střílel od modré Jan Drozd, jeho střelu sklepl u branky obránce Třebovice do protisměru vyjetého brankáře Davida Koláře a puk dorazil do branky v pádu Michael Resler - 1:0. Brankář Kolář se ještě snažil o protesty, hodil helmou směrem k rozhočím, kteří nechtěli ani slyšet urážku na jejich adresu. Gól byl ale uznán. Na chvíli se hra zrychlila a malinko i přiostřila, ale do konce poločasu už gól nepadl. Až ve 25. minutě vyslal Jan Drozd přihrávkou vpřed Milana Boucníka a jeho střela pár metrů za útočnou modrou skončila za zády Davida Koláře a Krajánci už vedli o dvě branky - 2:0. Na konci 26. minuty se ale po vhazování ve třetině Krajánků dostal k puku Jaroslav Mládek a po jeho přihrávce před branku snížil osamocený Filip Gremlica na 2:1.  Za dalších 26 sekund se po přihrávce Milana Boucníka prosmýkl do třetiny Třebovice Jan Drozd a přesnou střelou zvýšil na 3:1. Další šance na obou stranách oba celky už vyřešily a utkání Krajánci dovedli do vítězného konce.

Fakta - branky: Michael Resler, Milan Boucník, Jan Drozd - Filip Gremlica. Asistence: Jan Drozd 2, Milan Boucník - Jaroslav Mládek. Vyloučení: 2:4, bez využití. Rozhodčí: Zdeněk Řehák, Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Jan Drozd, Pavel Musil, Michal Schlögl, Michal Bohatý, Milan Boucník, Tomáš Lesák, Karel Mifek (2), Vladimír Knap, Michael Resler (2), Tomáš Rozlílek. Sestava - HC Třebovice: David Kolář - Zdeněk Brůna, Filip Gremlica, Petr Havran, Milan Hejč st. (2), Tomáš Herynek (2), Tomáš Jiruf, Petr Kašpar, Tomáš Mikulecký (2), Jaroslav Mládek, Tomáš Sirový, René Štyndl, Jiří Voříšek, Lukáš Altenburger (2). 

Komentáře k tomuto článku