Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Posilnění Krajánci zdolali v dalším zápase houževnatou Kobru Litomyšl...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Posilnění Krajánci zdolali v dalším zápase houževnatou Kobru Litomyšl...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Posilnění Krajánci zdolali v dalším zápase houževnatou Kobru Litomyšl...

Vytvořeno:29. 6. 2015, 11:17
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtrnáctém utkání narazili Krajánci na silný celek litomyšlské Kobry. Oba celky posílily sestavy, a tak se hrál dlouho vyrovnaný duel. Kvalita nakonec přece jenom byla více na straně Krajánků, kteří si připsali další vítězství a zajistili si tak s jistotou stupně vítězů. V posledních dvou zápasech při jedné výhře si Krajánci pojistí druhé místo a při dvou výhrách je i možnost celkového vítězství v jubilejním ročníku českotřebovské in-line hokejové soutěže.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Kobra Litomyšl 10:5 (1:1, 4:0, 3:1, 2:3)

Už ve 4. minutě se po akci Radima Voříška prosadil Filip Luňák a Krajánci šli do vedení - 1:0. V 11. minutě ale po přihrávce Ondřeje Dvořáka vyrovnal Roman Skalník na 1:1. To ale bylo ze strany Kobry na dlouhou dobu vše. Ne, že by si šance nevytvořili, ale proti byl brankář Martin Volf, a tak se jeho spoluhráči chopili šance. Na začátku 17. minuty se individuálně prosadil Petr Moravec a vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Za dalších pět minut po asistenci Radima Voříška zvýšil Jan Peška na 3:1. V následující minutě po přihrávce Karla Horáka přidal branku Miroslav Resler na 4:1. Vydařenou druhou čtvrtinu pak uzavřel sedm sekund před jejím koncem Radim Voříšek po asistenci Michaela Reslera - 5:1.  V dobrém výkonu pokračovali Krajánci i ve třetí části. Ve 28. minutě po akci Jana Pešky skóroval Petr Moravec na 6:1 a ve 29. minutě se prosadil z další přihrávky Jana Pešky i Filip Luňák - 7:1. Ve 30. minutě se prosadil Jan Peška individuálně sám a zvýšil už na 8:1. Ve 31. minutě se konečně dočkali i hráči Kobry. Po asistenci Reného Štyndla snížil Vladimír Nepraš na 8:2. Dalších deset minut se hrálo bez branky, až ve 41. minutě po přihrávce Filipa Luňáka rozvlnil síť za zády brankáře Víta Vomočila Radim Voříšek - 9:2. Na kulatých 10:2 zaokrouhlil pak stav ve 42. minutě Miroslav Resler po přihrávce Tadeáše Reslera. Závěr ale patřil Kobře. Ve 46. minutě po přihrávce Jaroslava Kopeckého snížil Jaroslav Vostrčil na 10:3, za necelou minutu stejný hráč skóroval tentokrát z asistence Reného Štyndla na 10:4. Na začátku poslední minuty se ještě prosadil René Štyndl po akci Ondřeje Dvořáka na konečných 10:5.

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Petr Moravec 2, Filip Luňák 2, Jan Peška 2, Radim Voříšek 2 - Jaroslav Vostrčil 2, Vladimír Nepraš, Roman Skalník, René Štyndl. Asistence: Radim Voříšek 2, Jan Peška 2, Karel Horák, Filip Luňák, Tadeáš Resler, Michael Resler - Ondřej Dvořák 2, René Štyndl 2, Jaroslav Kopecký. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Martin Volf - Radim Voříšek, Filip Luňák, Jan Peška, Petr Moravec, Karel Horák, Miroslav Resler, Michael Resler, Tadeáš Resler (1,5). Sestava - IHC Kobra Litomyšl: Vít Vomočil - Roman Skalník, Jaroslav Kopecký, René Štyndl, Vladimír Nepraš, Jaroslav Vostrčil, Jan Lipavský, David Kmošek, Ondřej Dvořák (1,5).

Komentáře k tomuto článku