Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Vloni druhá Třebovice i tentokrát s Krajánky padla!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Vloni druhá Třebovice i tentokrát s Krajánky padla!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Vloni druhá Třebovice i tentokrát s Krajánky padla!

Vytvořeno:4. 1. 2015, 21:16   (upraveno 4. 1. 2015, 21:17)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Vloni druhý nejlepší tým sezóny Třebovice byla i letos těžkým soupeřem. Krajánci ale postavili údernou trojku, která soupeři nic nedarovala a nastřílela mu 5 branek z šesti, když hattrickem se blýskl Milan Boucník. Velmi dobrý výkon podal v brance Milan Beneš...

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - HC Třebovice 6:2 (3:2, 3:0)

Do desáté minuty se hrálo nahoru a dolů a oba brankáři si drželi čisté konto. Až čas ukrojil 18 sekund z desáté minuty, tak vsítil branku Milan Boucník, ovšem rozhodčí gól neviděli. Sportovně se ale zachoval brankář David Kolář, gól přiznal a zasloužil si tak potlesk na otevřené scéně - 1:0. Za dalších 39 sekund po asistenci Oldřicha Čevory pohotově zvýšil Michal Bohatý na 2:0. Ve 12. minutě pak po spolupráci s Milanem Boucníkem přidal Michal Bohatý gól na 3:0. Jak rychle ale Krajánci náskok získali, tak o něj málem rychle přišli. Na konci 13. minuty Krajánci zazmatkovali v obraně a po přihrávce Dana Dvořáka snížil Bohuslav Sokol na 3:1. V 19. minutě pak Třebovice využila přesilovku, když po asistenci Bohuslava Sokola snížil Daniel Dvořák na 3:2. Druhý poločas ale patřil jednoznačně Krajánkům. Ve 25. minutě se prosadil ze strany Vladimír Knap a zvýšil na 4:2, aby se za dalších 43 sekund prosadil Milan Boucník na 5:2. Ve 29. minutě pak po spolupráci s Michalem Bohatým Milan Boucník dokončil svůj hattrick na konečných 6:2.

Fakta - branky: Milan Boucník 3, Michal Bohatý 2, Vladimír Knap - Bohuslav Sokol, Daniel Dvořák. Asistence: Milan Boucník, Oldřich Čevora, Michal Bohatý - Daniel Dvořák, Bohuslav Sokol. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Matoušek. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí n/O: Milan Beneš - Miroslav Resler, Lukáš Musil - Michal Bohatý, Oldřich Čevora, Milan Boucník - Pavel Musil - Tomáš Rozlílek, Michael Resler, Vladimír Knap. Sestava - HC Třebovice: David Kolář - Daniel Dvořák, Petr Havran, Milan Hejč ml., Milan Hejč st., Martin Chadima, Ondřej Chadima, Petr Kašpar, Vít Kotoulek, Josef Mastík, Tomáš Mikulecký, Tomáš Sirový, Bohuslav Sokol, Jiří Voříšek.

Komentáře k tomuto článku