Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Českotřebovský Flyers zákeřností nic nezmohl a Plameny pohasly sedmigólovou nadílkou

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Českotřebovský Flyers zákeřností nic nezmohl a Plameny pohasly sedmigólovou nadílkou

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Českotřebovský Flyers zákeřností nic nezmohl a Plameny pohasly sedmigólovou nadílkou

Vytvořeno:6. 1. 2013, 21:18   (upraveno 6. 1. 2013, 21:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V neděli čekal Krajánky nejzákeřnější celek MHL, a to českotřebovský Flyers. Plameny nezůstaly své pověsti nic dlužny a od prvních minut předváděly jeden zákeřnější zákrok za druhým. Toto ,,umění" však na Krajánky neplatilo a ústecký celek oplatil svému soupeři nejlépe jak mohl, a to sedmi góly v síti snaživého gólmana Patrika Mazala. Naopak vynikající Milan Beneš udržel již své třetí čisté konto.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 7:0 (3:0, 4:0)

Od prvních minut se hrál rychlý hokej na obou stranách, ale oba brankáři si drželi čistá konta. Až v 10. minutě udeřilo na straně Flyers. Po přihrávce Josefa Crhy otevřel skóre utkání Michal Bohatý - 1:0.  To se soupeři přestalo líbit a když v 15. minutě pro změnu Michal Bohatý přihrával a Josef Crha mířil přesně, tak českotřebovský celek prohrával už o dvě branky - 2:0 a ze svého arzenálu začal vytahovat své ,,pověstné umění" v podobě zákeřných zákroků. Na to Krajánci znovu odpověděli, a to v 19. minutě, kdy po přihrávce Michala Bohatého zvýšil Lukáš Heřmanský na 3:0. Také ve druhém poločase českotřebovský celek pokračoval ve svých zákrocích, ale hokej hráli Krajánci. Na konci 30. minuty uvolnil Michal Bohatý Karla Mifka a ten nezaváhal a zvýšil na 4:0. Také soupeř se dostal do šancí, ale Milan Beneš byl tentokrát bezchybný a předvedl i zákrok z kategorie snů, když lapačkou zneškodnil střelu do prázdné branky. Ve 34. minutě byl vyloučen Lubomír Nespěšný, ale Flyers předvedli opět svou neschopnost. Po rychlém protiútoku předložil Michael Resler puk Lukáši Musilovi a ten blafákem zvýšil ve vlastním oslabení na 5:0. Aby toho nebylo málo, tak stále ještě ve vlastním oslabení zvýšil Lukáš Heřmanský na 6:0. Ve 37. minutě byl pro změnu vyloučen Karel Mifek a ani s touto přesilovkou nenaložil Flyers dobře. Dobrou spolupráci předvedli nahrávač Michal Schlögl a akci zakončil do prázdné branky Michael Resler a pečetil tak vítězný zápas brankou na konečných 7:0, když čisté konto vylapal po vynikajícím výkonu Milan Beneš.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 2, Josef Crha, Michal Bohatý, Karel Mifek, Lukáš Musil, Michael Resler. Asistence: Michal Bohatý 3, Josef Crha, Michael Resler, Michal Schlögl. Vyloučení: 4:4. Rozhodčí: Halbrštát, Kříž. Sestava - Krajánci: Michal Schlögl, Pavel Musil, Michael Resler - Lukáš Musil, Dušan Schlögl, Josef Crha, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý - Karel Mifek, Lubomír Nespěšný. Sestava - Flyers: Patrik Mazal - Ondřej Dejdar, Roman Mastík, Milan Arnold, Jaroslav Žídek, Miroslav Dejdar, Milan Gremlica, Petr Blažek, Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát, Jiří Kašpar, Lukáš Těšínský, Tomáš Bělka. 

Komentáře k tomuto článku