Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Krajánci ztratili ve 44. minutě vedení a v závěru ještě čtyřikrát inkasovali a ve 2. lize končí bronzoví...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Krajánci ztratili ve 44. minutě vedení a v závěru ještě čtyřikrát inkasovali a ve 2. lize končí bronzoví...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Krajánci ztratili ve 44. minutě vedení a v závěru ještě čtyřikrát inkasovali a ve 2. lize končí bronzoví...

Vytvořeno:13. 7. 2015, 1:07   (upraveno 29. 7. 2015, 14:05)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Jen v případě výhry si mohli Krajánci udržet naději na celkové druhé místo. V utkání i dobře začali, vedli do konce 13. minuty 3:0 a do poslední čtvrtiny šli s náskokem 4:2. Závěr pokazilo přísné vylučování ze strany sudího Černého a sporné posuzování zákroků. Přesto si Krajánci vytvářeli řadu šancí, ale proměňování bylo žalostné. V poslední částí pak při hře 3 na 3 a v početní nevýhodě inkasovali a když už to s nervama nevydržel ani jinak klidný Olda Čevora a odešel ze hry, tak závěr už Krajánci nezvládli a nakonec slibně začaté utkání prohráli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Čerti Lanškroun 4:8 (2:0, 1:2, 1:0, 0:6)

Už ve 3. minutě po přihrávce Marka Šťastného otevřel skóre utkání Tadeáš Resler - 1:0.  Krajánci hráli velmi dobře, vyrovnali se o hodně mladšímu soupeři i v bruslení a na konci 5. minuty po přihrávce Petra Moravce skóroval z velké dálky Přemysl Rubeš a zvýšil na 2:0.  Hned v úvodu druhé části po pětadvaceti sekundách hry uvolnil Karel Horák Oldřicha Čevoru a ten zvýšil na 3:0. Radost ale trvala Krajánkům pouhých 34 sekund. V útočném pásmu ztratili puk a po rychlém brejku Aleše Krejčího ve spolupráci s Dominikem Kačerovským snížil Michal Janík na 3:1. Ve 24. minutě opět Čerti po rychlém protiútoku Dominika Kačerovského snížil pohotovou brankou Dominika Marka na 3:2. Ve třetí části se šance střídaly na obou stranách a až ve 36. minutě ve vlastním oslabení vybojoval puk Miroslav Resler a po jeho přihrávce skóroval blafákem Michael Resler na 4:2.  Hned v úvodu utkání rozhodčí zaúřadoval a po sporném vyloučení Karla Horáka Čerti snížili po asistenci Dominika Marka Petrem Masopustem na 3:4. Na začátku 44. minuty při hře tři na tři pak Dominik Marek vyrovnal po přihrávce Dominika Kačerovského - 4:4. Ve 45. minutě se prosadil individuálně Aleš Krejčí a poslal Čerty do vedení - 5:4.  Krajánci to ještě zkoušeli, vytvořili si několik vyložených šancí, ale po rychlém brejku Aleše Krejčího opět inkasovali, a to z hole Dominka Marka, který tak dokončil svůj hattrick v utkání -  6:4. Krajánci po této brance doslova rezignovali a ve 47. minutě opět inkasovali, a to z hole Dominika Kačerovského po asistenci Michala Janíka - 7:4. Tečku za utkáním dal dalekonosnou střelou Aleš Krejčí, který překvapil Lukáše Vavřinu a zakončil tak zápas na konečných 8:4 ve 48. minutě.

Fakta - branky: Tadeáš Resler, Přemysl Rubeš, Oldřich Čevora, Michael Resler - Dominik Marek 3, Dominik Kačerovský, Michal Janík, Petr Masopust. Asistence: Marek Šťastný, Petr Moravec, Karel Horák, Miroslav Resler - Dominik Kačerovský 3, Aleš Krejčí 2, Michal janík, Dominik Marek. Vyloučení: 4:1, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Karel Horák (2), Přemysl Rubeš, Petr Moravec (2), Oldřich Čevora (4), Marek Šťastný, Miroslav Resler, Michael Resler, Tadeáš Resler. Sestava - Čerti Lanškroun: Jan Pánek - Dominik Kačerovský, Jiří Mareš, Aleš Krejčí, Michal Janík, Dominik Marek (2), Petr Masopust, Marcel Krejčí.

Komentáře k tomuto článku