Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Oslabená Vespa odolávala pouze v první polovině, pak Krajánci rozjeli kanonádu

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Oslabená Vespa odolávala pouze v první polovině, pak Krajánci rozjeli kanonádu

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Oslabená Vespa odolávala pouze v první polovině, pak Krajánci rozjeli kanonádu

Vytvořeno:11. 1. 2014, 12:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V pátém vystoupení druhého kola ČHL Krajánci narazili na Vespu, která ovšem nastoupila bez svých opor a na hře to bylo znát. Pískal pouze jeden rozhodčí, čehož Vespa využívala k tvrdší hře především před brankou. Ve druhém poločase ale Krajánci našli konečně recept na brankáře Davida Hurta a nakonec z toho byl debakl, když hattrickem se blýskli Michal Bohatý a Lukáš Musil. Své třetí čisté konto ve druhém kole vychytal bezchybný Milan Beneš!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Vespa Česká Třebová 9:0 (1:0, 8:0)

V 8. minutě načasoval pěkně přihrávku Pavel Musil a Michal Bohatý otevřel skóre utkání - 1:0. To ale bylo ze strany Krajánků téměř na devatenáct minut vše. Až ve druhém poločase se nadechl po přihrávce Michaela Reslera k sólu Lukáš Musil a zvýšil na 2:0. Za dalších 33 sekund přihrával před branku Tomáš Rozlílek, puk se odrazil od Michaela Reslera přímo před Michala Schlögla a ten zvýšil na 3:0. Za dalších 17 sekund uvolnil Josef Crha Michala Bohatého a ten přidal další branku na 4:0. Ve 29. minutě po pěkné kombinaci Michaela Reslera a Lukáše Musila zakončoval pod horní tyč Michal Schlögl a bylo to 5:0. Ve 34. minutě po střele Tomáše Lesáka dorazil bekhendem puk za záda Davida Hurta Lubomír Nespěšný a Krajánci vedli už 6:0. Ve 37. minutě uvolnil Josef Matyáš Lukáše Musila a ten opět nezaváhal - 7:0. Ve 39. minutě našel na modré najetého Michala Bohatého Michael Resler a Michal Bohatý dokončil svůj hattrick na 8:0. Ve 40. minutě po akci Michala Schlögla dokončil také svůj hattrick Lukáš Musil na konečných 9:0.

Fakta - branky: Michal Bohatý 3, Lukáš Musil 3, Michal Schlögl 2, Lubomír Nespěšný. Asistence: Michael Resler 3, Josef Matyáš, Tomáš Lesák, Josef Crha, Michal Schlögl, Lukáš Musil, Pavel Musil. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Filip Maršík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš lesák, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Pavel Musil, Michal Schlögl, Josef Crha, Josef Matyáš, Michael Resler, Lukáš Musil, Tomáš Rozlílek. Sestava - Vespa: David Hurt - Martin Matoušek, Radim Matoušek, Petr Stránský, Martin Šmíd, Vlastimil Šmíd, Michal Smola ml., Michal Smola st., Pavel Mašek, Martin Kolář, František Šustek.

Komentáře k tomuto článku