Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Předposledním duelem s CZ Loko vybojovali Krajánci jistotu druhé příčky v soutěži...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Předposledním duelem s CZ Loko vybojovali Krajánci jistotu druhé příčky v soutěži...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Předposledním duelem s CZ Loko vybojovali Krajánci jistotu druhé příčky v soutěži...

Vytvořeno:1. 7. 2015, 9:10   (upraveno 29. 7. 2015, 12:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Příjemnou procházkou ,,růžovým sadem" bylo předposlední utkání soutěže Krajánků s aktuálně posledním celkem soutěže CZ Loko. Snaživý soupeř teprve sbírá in-line hokejové zkušenosti, a tak Krajánci sázeli jeden gól za druhým. Střelecky zazářil osmigólový Miroslav Resler, hattrick dosáhl Michael Resler. Vysoká výhra znamená, že Krajánci skončí v jubilejním ročníku nejhůře druzí.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC CZ Loko Česká Třebová 18:1 (4:0, 7:0, 2:0, 5:1)

V úvodu Krajánci neproměnili hned několik vyložených šancí, ale v 5. minutě uvolnil Michael Resler Miroslava Reslera a jeho střela skončila v horním růžku branky Dominika Kulhavého - 1:0. V 8. minutě si to oba aktéři zopakovali a znovu po přihrávce Michaela Reslera mířil přesně Miroslav Resler - 2:0. Na začátku 11. minuty po akci Oldřicha Čevory zvýšil Karel Horák na 3:0 a ve 12. minutě pak dokončiíl svůj hattrick Miroslav Resler po další přihrávce Michaela Reslera - 4:0. Ve druhé čtvrtině se už pak rozjel brankostroj Krajánků na plné obrátky.  Ve 14. minutě po přihrávce Oldřicha Čevory zvýšil střelou po zemi Michael Resler na 5:0. Za dalších 44 sekund přihrával pro změnu Michael Resler a Miroslav Resler skóroval na 6:0. V 17. minutě pak po akci Miloše Černého přidal Miroslav Resler další gól na 7:0. V 18. minutě se prosadil individuálně Oldřich Čevora a bylo to už 8:0. Ve 20. minutě po asistenci Miroslava Reslera přidal branku také Miloš Černý na 9:0. Na kulatých 10:0 se trefil po asistenci Karla Horáka zpoza branky Michael Resler ve 21. minutě. Třiadvacet sekund před koncem druhé části ještě rozvlnil síť Petr Moravec po akci Oldřicha Čevoray - 11:0. Ve třetí čtvrtině Krajánci trochu polevili a podařilo se jim skórovat pouze dvakrát. Na konci 27. minuty dokončil svůj druhý hattrick v utkání po samostatné akci Miroslav Resler - 12:0 a ve 31. minutě skóroval opět Miroslav Resler po asistenci Michaela Reslera - 13:0. Až ve 38. minutě se prosadil i českotřebovský celek. Po přihrávce Pavla Hermana šel sám na Karla Vaňka Pavel Šimek a přesnou střelou pod horní tyč snížil na 13:1. Na začátku 43. minuty ale odpověděl svým osmým gólem v utkání Miroslav Resler, když příležitost skórovat mu připravil tentokrát Martin Černý - 14:1. Ve 44. minutě se podařilo vstřelit branku z dálky po individuální akci Petru Lustykovi - 15:1 a ve 45. minutě po přihrávce Miloíše Černého vystřihl blafák Michael Resler a dokončil tak svůj hattrick - 16:1. Ve 47. minutě se ještě prosadil Oldřich Čevora z přihrávky Karla Horáka na 17:1 a poslední slovo měl za dalších dvacet sekund Karel Horák, když jeho bomba po přihrávce Oldřicha Čevory skončila v horním růžku branky - 18:1.

Fakta - branky: Miroslav Resler 8, Michael Resler 3, Oldřich Čevora 2, Karel Horák 2, Miloš Černý, Petr Lustyk, Petr Moravec - Pavel Šimek. Asistence: Michael Resler 5, Oldřich Čevora 4, Miloš Černý 2, Karel Horák 2, Martin Černý, Miroslav Resler - Pavel Herman. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Štěpán Švec. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Karel Vaněk - Karel Horák, Petr Lustyk, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Miroslav Resler (1,5), Martin Černý, Michael Resler, Miloš Černý. Sestava IHC CZ Loko Česká Třebová: Dominik Kulhavý - Pavel Šimek, Pavel Herman (1,5), Richard Kořízek, Milan Hejč, Martin Sršeň, Petr Juhas.

Komentáře k tomuto článku