Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Do 23. minuty držel Svitap vedení, ale nakonec odešel vysoko od Lokomotivy poražen!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Do 23. minuty držel Svitap vedení, ale nakonec odešel vysoko od Lokomotivy poražen!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Do 23. minuty držel Svitap vedení, ale nakonec odešel vysoko od Lokomotivy poražen!

Vytvořeno:7. 7. 2014, 21:40   (upraveno 7. 7. 2014, 22:02)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Výsledek utkání již nemohl vůbec nic ovlivnit, ovšem Svitap do hry vstoupil velmi dobře a v 17. minutě vedl dokonce 5:2. Vedení ale Svitapu vydrželo pouhých pět minut a ve 31. minutě Lokomotiva dokonala obrat a rozjela brankostroj na plné obrátky, když u devíti branek byl Miroslav Váně, který 5 gólů dal a na další 4 nahrál.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - Lokomotiva Česká Třebová 7:12 (3:1, 2:4, 0:3, 2:4)

 Už ve 2. minutě po kombinaci Petra Formana a Marka Šťastného otevřel skóre utkání Karel Mifek - 1:0.  V 5. minutě pak vypíchl u vlastní branky puk Liboru Teplému Michael Resler a Marek Šťastný v nájezdu nezaváhal a zvýšil na 2:0. V 6. minutě ale Svitapu pokazil radost Libor Teplý, který snížil pohotově po vhazování na 2:1. Úvodní vydařené dějství zakončil ve 12. minutě po přihrávce Pavla Musila pohotovou střelou Michael Resler - 3:1. Hned v ú)vodu druhé čtvrtiny po dvaceti sekundách hry se prosadil Miroslav Váně a snížil na 3:2. Na konci 16. minuty ale uvolnil Karel Mifek Karla Horáka a jeho střela skončila za zády Martina Preislera - 4:2.  Za dalších 24 sekund přihrál Oldřich Čevora Petr Formanovi a ten přidal pátý gól Svitapu na 5:2. V 19. minutě se ale prosadil Libor Teplý a snížil na 5:3 a ve 20. a 23. minutě skóroval  vždy Filip Večeř a bylo to 5:4, respektivě následně vyrovnáno na 5:5. Ve třetím dějství pokračovala Lokomotiva v pohodové hře a ve 31. minutě dokonal obrat dokončeným hattrickem opět Filip Večeř - 5:6.  Ve 33. minutě přidal další branku Miroslav Váně na 5:7 a ve 35. minutě Tomáš Řehák vymetl šibenici branky Karla Vaňka a bylo to už 5:8. Poslední dějství zahájil gólově po akci Petra Formana brankou Oldřich Čevora a snížil na 6:8. Ve 43. minutě na tento gól zareagoval dokončeným hattrickem Miroslav Váně - 6:9. Ve 45. minutě vybojoval puk Karel Mifek, posunul ho na Tomáše Lesáka a po jeho přesné přihrávce zasunul kotouč do odkryté branky Michael Resler - 7:9. To však bylo ze strany Svitapu vše. Ve 47. minutě dokončil také hattrick Libor Teplý na 7:10 a v úplném závěru dvakrát ještě skóroval za 29 sekund na 7:11 a ve 48. minutě na konečných 7:12 Miroslav Váně.

  Fakta - branky: Michael Resler 2, Karel Mifek, Marek Šťastný, Karel Horák, Petr Forman, Oldřich Čevora - Miroslav Váně 5, Libor Teplý 3, Filip Večeř 3, Tomáš Řehák. Asistence: Karel Mifek 2, Petr Forman 2, Tomáš Lesák, Pavel Musil, Michael Resler, Marek Šťastný, Oldřich Čevora - Miroslav Váně 4, Radek Morkes 3, Ondřej Kopečný 3, Tomáš Řehák. Vyloučení: 1:2. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí: Karel Vaněk - Karel Horák, Oldřich Čevora, Petr Forman, Karel Mifek, Tomáš Lesák, Marek Šťastný, Pavel Musil, Michael Resler. Sestava - Lokomotiva Česká Třebová: Martin Preisler - Radek Morkes, Miroslav Váně, Ondřej Kopečný, Filip Večeř, Libor Teplý, Tomáš Řehák.

Komentáře k tomuto článku